Horoscop zilnic, 19 ianuarie: Fecioarele au o tendinta de autodistrugere

Horoscop zilnic, 19 ianuarie: Fecioarele au o tendinta de autodistrugere

Horoscop zilnic, 19 ianuarie 2016: Berbecului i se deschid noi orizonturi profesionale Se deschid noi orizonturi profesionale, dar aveti senzatia ca va asteapta din nou clipe grele. De unde pana acum respectati tot ceea ce va putea imbunatati starea de sanatate, incepeti sa faceti multe excese, va testati partenerul de cuplu si va complicati viata, criticandu-i pe toti cei dragi.

acum 54 luni (19 Jan 2016)

Horoscop zilnic, 19 ianuarie 2016: Berbecului i se deschid noi orizonturi profesionale

Se deschid noi orizonturi profesionale, dar aveti senzatia ca va asteapta din nou clipe grele.

Taur

Va fi foarte greu sa anticipati reactiile partenerilor, cu toate ca nu va ganditi decat la cum sa le anihilati demersurile. Relaxarea va aparea la amiaza, cand nu este exclus ca bugetul sa se "insanatoseasca" prin semnarea unei noi intelegeri.

Rac

Veti fi obligati sa treceti prin incercari si restrictii neasteptate. Irascibili si agresivi, sunteti dezavantajati de atitudinea prietenilor si rudelor, care uita tot ce v-au promis. Horoscop zilnic, 19 ianuarie 2016: Leul este suspicios

Veti fi suspiciosi si veti ajunge sa credeti ca cei din anturaj va mint. Bugetul se subtiaza ingrijorator si veti tine un fel de conferinte familiale, ca sa-i aduceti pe calea cea buna pe cei care vor luna de pe cer.

Fecioara

Se poate spune ca actioneaza asupra acestor nativi o tendinta de autodistrugere. De unde pana acum respectati tot ceea ce va putea imbunatati starea de sanatate, incepeti sa faceti multe excese, va testati partenerul de cuplu si va complicati viata, criticandu-i pe toti cei dragi.

Balanta

Apar incurcaturi nu numai din pricina mostenirilor nerezolvate la timp, ci si din cauza unor rude prin alianta care se dovedesc extrem de obraznice si lipsite de bun simt.

Scorpion

Va simtiti in siguranta si aveti dreptate fiindca la orice tranzactii ati participa, acestea se intorc in favoarea dv. Animozitatea si invidia celor din anturaj nu va deranjeaza, dar daca "atacurile" persista, le veti rezolva prin ironii sarcastice. Horoscop zilnic, 19 ianuarie 2016: Sagetatorul este foarte obosit

Lipsa de onestitate nu e sesizata si uni... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro