Horoscop zilnic, 18 iulie: Sagetatorul primeste oferte imposibil de acceptat

Fecioara Daca din punct de vedere financiar si sentimental situatia este infloritoare, in domeniul casnic inregistrezi schimbari destul de neplacute. Varsator O parte dintre fostii "parteneri" de ieri iti devin rivali si sunt periculosi deoarece iti cunosc toate modurile de actiune. Pesti Iti pui in practica intrigile si reusesti sa iti compromiti adversarii (mai bine zis, adversarele), numai ca nu te bucuri catusi de putin.

acum 63 luni (18 Jul 2015)

Berbecul asteapta bani

Dupa conflictele deschise de catre rude, astazi urmeaza un fel de acord general. Motivul il cunosti mai bine decat oricine (nu se pot dispensa deocamdata de "talentele" tale). Seara, speri ca vei avea curand si bani mai multi si mai multa siguranta.

Taur

Cei din anturaj incearca sa-si impuna punctele de vedere, total diferite de ale tale. Nu dispui de posibilitati de convingere sau de elemente sentimentale noi. Seara, scapi si de acele activitati casnice care nu ti-au adus pana acum decat batai de cap.

Gemeni

Te simti responsabil pentru soarta cuiva drag. Dupa-amiaza, esti gata sa preiei sarcinile casnice ale acestuia, numai ca nu prea ai timp liber suficient si poti claca oricand.

Rac

Banii pe care ii primesti azi de la rude iti permit sa achiti doar o parte din datorii. Daca nu mai faci in continuare excese, poti sa te redresezi macar din punct de vedere financiar. Leul consuma multa energie

Initiativele tale sunt primite cu bunavointa de rudele prin alianta, dar nu si de membrii familiei.

Fecioara

Daca din punct de vedere financiar si sentimental situatia este infloritoare, in domeniul casnic inregistrezi schimbari destul de neplacute.

Balanta

Reusesti prin calmul tau sa aplanezi declansarea unui conflict de proportii in familie. Iti achiti la timp toate "datoriile" si scapi de reprosurile prietenilor tai.

Scorpion

Gasesti solutii pentru problemele cotidiene, numai ca nu esti convins ca vei fi lasat de catre rude sa le si pui in practica. Sagetatorul primeste oferte ilegale

Nu accepti ofertele ilegale, in primul rand pentru ca te consideri un om de onoare.

Capricorn

Pentru ca ai reusit sa ii ajuti si pe "adversari" si sa ii scapi din situatii dificile numai prin propriile forte, esti astazi rasplatit si laudat.

Varsator

O parte dintre... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro