Horoscop zilnic, 17 mai 2015. Fecioarele se poarta urat si risca sa isi piarda toti prietenii

Horoscop zilnic, 17 mai 2015. Fecioarele se poarta urat si risca sa isi piarda toti prietenii

Taur Apar mici greseli pricinuite de starea de confuzie, care este accentuata in cazul in care ai facut tratamente indelungate cu antidepresive. Gemeni Strangi bani pentru o excursie si te minunezi cat de repede reusesti sa iti cheltuiesti fondurile. Varsatorul primeste o propunere de promovare Intr-o maniera originala ti se comunica informatii deosebit de utile, daca doresti sa promovezi intr-o functie importanta.

acum 100 luni (17 May 2015)

Berbecii vor recupera o suma importanta

In mod sigur vei reusi sa recuperezi o suma importanta sau vei fi rasplatit cum se cuvine intr-o activitate suplimentara. Nu esti lasat de prieteni sa iti spui parerea. Este de preferat sa nu iti cheltuiesti chiar toti banii pentru cei din anturaj!

Taur

Apar mici greseli pricinuite de starea de confuzie, care este accentuata in cazul in care ai facut tratamente indelungate cu antidepresive. Te simti obosit si lipsit de forta de a face "destainuiri" familiei.

Gemeni

Strangi bani pentru o excursie si te minunezi cat de repede reusesti sa iti cheltuiesti fondurile. E necesar ca inainte de toate sa iti respectati promisiunile.

Rac

Te decizi sa faci ordine in viata intima si le ceri celor care te agaseaza sa te lase in pace. Leul petrece o seara calma in familie

Nimic extraordinar nu te scoate din programul strict pe care l-ai facut singur. In plus, seara calma, in familie, alaturi de toti cei dragi, care iti destainuiesc ultimele lor "secrete".

Fecioara

Consideri ca esti ironic, dar cei din anturajul intim simt pe pielea lor cat de brutal iti exprimi parerile. Te ocupi de restantele casnice si preferi sa nu vorbesti cu absolut nimeni despre ceea ce simti. Balanta este criticata de prieteni

Nu stai prea mult pe ganduri pentru a le cere scuze celor carora consideri ca le-ai pricinuit necazuri fara sa vrei.

Scorpion

Persoana iubita continua sa iti poarte pica si din cauza neintelegerilor de natura erotica. Nu astepti sa va impace altii, ci deschizi seara o discutie salvatoare despre ce doreste de la tine. Iti reconsideri si asa zisele avantaje ce tin de aspect.

Sagetator

Dupa atatea si atatea vesti si evenimente neplacute, in sfarsit, poti spune ca ai iesit oarecum la liman.

Capricorn

Afirmatiile persoanei iubite sunt intr-adevar provocatoare si est... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro