Horoscop zilnic, 17 august. Balantele isi fac noi prieteni si se intalnesc cu rudele

Horoscop zilnic, 17 august. Balantele isi fac noi prieteni si se intalnesc cu rudele

Fecioara Uitati de promisiunile pe care le-ati facut, in sensul de a nu mai interveni in viata celor din jur si actionati imediat ce va e trezit sentimentul de mila ori de melancolie. Balanta Va faceti noi prieteni (fara sa tineti cont de capacitatea acestora de a va intelege sau de a va ajuta). Sagetatorul vrea sa-si marturiseasca secretele Pentru a va rezolva o data pentru totdeauna problemele sentimentale, e de preferat sa fiti sincer si sa le marturisiti celor din jur ce va doriti, indiferent de reactia acestora.

acum 102 luni (17 Aug 2015)

Berbecul nu accepta reprosurile

Nu mai aveti de gand sa acceptati interventiile si mai ales reprosurile rudelor apropiate. Dupa-amiaza, poate ar fi mai bine totusi sa vedeti ce ati gresit si sa reparati macar o parte din erorile pomenite.

Taur

Nu aveti cum sa va puneti in calea progresului (adica a schimbarilor), asa ca e indicat sa cautati cea mai simpla metoda de adaptare la noile cerinte profesionale.

Gemeni

Vi se confirma prin evenimentele de astazi ca directia aleasa in domeniul profesional este cea corecta, chiar daca ati fost acuzat de multe ori ca sunteti prea ambitios. Nu reusiti sa va terminati lucrarile in timp util din cauza unor telefoane si a unor discutii cu colegii dv.

Rac

Sunteti supraincarcat energetic si nu este de mirare ca nu aveti rabdare sa le explicati celor din jur cu lux de amanunte ce intentionati sa faceti. Leul este sincer intr-un moment nepotrivit

Sunteti foarte mandru de capacitatea dv. de a da replici inteligente la timp, dar nu luati in considerare faptul ca mai dezvaluiti astfel fara voie si o parte din secretele dv. Sunteti prea sincer intr-un moment nepotrivit, iar colegii de abia asteapta sa va sanctioneze.

Fecioara

Uitati de promisiunile pe care le-ati facut, in sensul de a nu mai interveni in viata celor din jur si actionati imediat ce va e trezit sentimentul de mila ori de melancolie. Dupa-amiaza, va dispensati de ajutorul celor ce au gresit fata de dv.

Balanta

Va faceti noi prieteni (fara sa tineti cont de capacitatea acestora de a va intelege sau de a va ajuta).

Scorpion

Va indragostiti de aceeasi persoana sau vi se fac avansuri de cineva de care sunteti indragostit. Din punct de vedere sentimental sunteti fericit, insa nu dispuneti de timp liber. Sagetatorul vrea sa-si marturiseasca secretele

Pentru a va rezolva o data pentru totdeauna problemele sentimentale, ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro