Horoscop zilnic, 16 septembrie. Fecioarele au rabdare cu toata lumea

Horoscop zilnic, 16 septembrie. Fecioarele au rabdare cu toata lumea

Taur Vi se cere sa faceti un compromis, dar va schimbati parerile de la un ceas la altul, fara a le permite celorlalti sa va influenteze (nu ascultati de rude). Rac Sunteti rasfatat indeosebi de persoana iubita, iar amicii (si persoanele ce va cunosc de putin timp) va cocolosesc si va alina suferintele, mai mult sau mai putin imaginare. Leu Nu este vorba de putere politica sau o noua capacitate de decizie, ci doar de putere de munca la cote inalte.

acum 61 luni (16 Sep 2015)

Berbecii debordeaza de energie

Dispuneti de o rezerva de energie care ii pune in inferioritate atat pe adversarii, cat si pe prietenii dv. Veti depasi totusi toate "suferintele", dar nu va veti recapata pofta de mancare prea curand.

Taur

Vi se cere sa faceti un compromis, dar va schimbati parerile de la un ceas la altul, fara a le permite celorlalti sa va influenteze (nu ascultati de rude).

Gemeni

Va concentrati foarte greu si va exprimati cu dificultate, dar cei care se afla azi in pericol cu adevarat sunt celibatarii convinsi. Nu sunteti multumiti nici de propria activitate profesionala.

Rac

Sunteti rasfatat indeosebi de persoana iubita, iar amicii (si persoanele ce va cunosc de putin timp) va cocolosesc si va alina suferintele, mai mult sau mai putin imaginare. intra intr-un con de umbra pentru o foarte scurta perioada de timp.

Leu

Nu este vorba de putere politica sau o noua capacitate de decizie, ci doar de putere de munca la cote inalte. Dupa-amiaza, va reaparea starea de nervozitate si de nemultumire, desi toata lumea va asculta si va apreciaza eforturile. Fecioarele au rabdare cu toata lumea

Sunteti aproape de nerecunoscut - aveti rabdare cu toata lumea si nu le mai reprosati celor dragi ca nu fac nimic pentru a va ajuta.

Balanta

Nu veti renunta la planurile dv. (e vorba de intrigi foarte fine si "tesute" cu mare grija), desi nimeni nu va mai contrazice. Indiferent daca sunteti celibatari sau casatoriti, traiti povesti de dragoste ce va pun in pericol echilibrul. Aveti nevoie de ajutor, dar nu va bazati pe amici! Nu mai sunteti sustinuti ca pana acum de prieteni, dar rudele nu va lasa sa renuntati la ce e important pentru dv.

Sagetator

Chiar daca tensiunile sunt maxime, veti fi admirat pentru eficienta, pentru ca niciun fel de piedica nu va poate sta cu adevarat in cale. Independenta la care nu vreti sa ren... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro