Horoscop zilnic, 15 ianuarie 2017: Balantele sunt binedispuse de un musafir neanuntat

Horoscop zilnic, 15 ianuarie 2017: Balantele sunt binedispuse de un musafir neanuntat

Berbecii au relatii familiale exceptionale Relatiile familiale sunt exceptionale si este posibil ca si cele cu persoana iubita sa se schimbe in bine, dar numai daca respecti sfaturile unui amic cu mai multa experienta sentimentala. Pesti Oricat de sarguincios ai fi si oricat de staruitor, nu ai cum sa te descurci de aceasta data cu treburile casnice de unul singur.

acum 45 luni (14 Jan 2017)

Berbecii au relatii familiale exceptionale

Relatiile familiale sunt exceptionale si este posibil ca si cele cu persoana iubita sa se schimbe in bine, dar numai daca respecti sfaturile unui amic cu mai multa experienta sentimentala.

Taur

Ca de obicei nu te lasi deloc influentat, iar cei care te cunosc suficient nici macar nu vor incerca asa ceva, dar iti vor sta alaturi cu incredere, orice ai hotari.

Gemenii se indragostesc

Intuitia te ajuta sa intelegi demersurile unor rude mai varstnice ori ale unor prieteni mai putin binevoitori.

Rac

Pentru familisti, pot aparea neintelegeri cu persoana iubita din pricina unor sume mari de bani cheltuite fara rost.

Leu

Nu doresti ca astazi sa faci eforturi deosebite si le ceri ajutor unor membri ai familiei, care insa sunt mult prea ocupati si te refuza fara sa iti dea explicatii.

Fecioara

Ai primit un fel de subventie de la care iti cam luasesi gandul si pornesti o campanie de aprovizionare si multe pregatiri casnice.

Balantele sunt binedispuse de un musafir neanuntat

O vizita neanuntata iti da toate planurile peste cap, insa nu ai cum sa nu ramai amabil, deoarece in trecut musafirul te-a ajutat de foarte multe ori.

Scorpion

Dinamismul si buna organizare te salveaza de la a face greseli puerile, mai ales ca esti pus pe drumuri, exact cand ar fi trebuit sa lucrezi cu spor in bucatarie.

Sagetatorii fac rost de bani

Esti prea generos si imediat ce faci rost de bani, incepi sa-i imparti cu multa marinimie. Dupa-amiaza, reusesti sa recuperezi o parte din datorii si te mandresti cu spiritul tau de mare "intreprinzator".

Capricorn

Citeste intreg articolul pe adevarul.ro