Horoscop zilnic, 14 mai. Capricornii primesc ajutor de la cine se asteapta mai putin

Horoscop zilnic, 14 mai. Capricornii primesc ajutor de la cine se asteapta mai putin

Scorpion Nu rezistati sa stati de-o parte si va implicati in toate activitatile profesionale, desi nu va cere nimeni ajutorul, se arata in horoscopul zilnic - 14 mai 2015. Sagetator Scapati de o datorie pe care nu mai sperati sa o achitati si va dati cuvantul ca situatia nu se va mai repeta. Varsator Incercati sa faceti economii si sunteti incurajat de familie, dar rezultatele vor fi pe termen lung si nu va place sa asteptati.

acum 89 luni (14 May 2015)

Berbecii uimesc prin energia de care dau dovada

Ii uimiti pe toti cei cu care colaborati prin energia si forta de care dati dovada in orice imprejurare (pana acum au crezut ca doar va laudati). Aveti si mai mult spor, iar persoana iubita nu va iese din cuvant deocamdata.

Gemeni

Potrivit horoscopului zilnic pentru joi, 14 mai 2015, le dovediti celor din anturaj ca sunteti mult mai puternic decat au crezut vreodata. Acumulati in continuare mici sume de bani, sperand ca veti reusi sa va platiti toate datoriile. Vi se reproseaza ca ati deprins obiceiul sa-i judecati pe toti si sa nu va autoapreciati corect.

Rac

Taria de caracter va completeaza comportamentul prin care va atrageti noi parteneri. Vi se cere sa luati decizii prin care va afectati amicii. nu sunt apreciate si e posibil sa va decideti din nou sa cautati un serviciu mai bun.

Leii

Sunteti si dv. foarte uimit de profitul pe care l-ati realizat foarte repede, dar uitati ca le dati colaboratorilor numai o parte din ceea ce li se cuvine. Apar tensiuni care va vor obliga sa interveniti in viata celor dragi. Fecioarelor le merge bine profesional

Sunteti promovat intr-un post de mare responsabilitate, la care visati de mult timp. Nu ati vrea sa faceti nicio concesie celor care credeti ca v-au exploatat si au beneficiat nemeritat de ajutorul dv.

Balanta

Este bine sa profitati de avantajele acestei zile, cu care va veti mai reintalni peste o perioada lunga de timp. Nu le spuneti prietenilor ce doriti sa faceti deoarece va invidiaza!

Scorpion

Nu rezistati sa stati de-o parte si va implicati in toate activitatile profesionale, desi nu va cere nimeni ajutorul, se arata in horoscopul zilnic - 14 mai 2015. Seara, surprizele erotice va storc ultima picatura de energie.

Sagetator

Scapati de o datorie pe care nu mai sperati sa o achitati si va dati cuvantul ca situatia nu se ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro