Horoscop zilnic, 13 septembrie 2015. Berbecii sunt lipsiti de diplomatie

Horoscop zilnic, 13 septembrie 2015. Berbecii sunt lipsiti de diplomatie

Leu Plin de fantezie, dar si foarte energic, incepi prin a construi un plan de activitate casnica, pentru a imbunatati mai ales aspectul caminului propriu, si sfarsesti prin a reorganiza intreaga viata de familie. Capricorn Cu toate ca in continuare se bucura de succese financiare mult invidiate de toti cei din anturaj, acesti nativi se simt permanent supravegheati si au senzatia ca li se pun continuu bete in roate.

acum 98 luni (13 Sep 2015)

Berbecii sunt lipsiti de diplomatie

Sunt excluse toate calatoriile peste hotare, dar nu mai pot fi evitate deplasarile locale, din ce in ce mai multe si mai stresante. Apelezi la un vocabular lipsit de "subtilitati", esti foarte pretentios si lipsit total de diplomatia de pana acum.

Taur

Cei mai multi fac excese periculoase si repetate, care le pot afecta starea de sanatate. Intreaga zi, prevaleaza pasiunile si oricat de mult doresti sa ascunzi prin ce treci, ai si tendinta imprevizibila de a te lauda fara oprire.

Gemeni

Oricat de greu le va fi, acesti nativi isi vor reorganiza viata din aproape toate punctele de vedere.

Rac

Exista pericolul ca cea mai mare parte dintre acesti nativi sa se indragosteasca iremediabil de un bun prieten.

Leu

Plin de fantezie, dar si foarte energic, incepi prin a construi un plan de activitate casnica, pentru a imbunatati mai ales aspectul caminului propriu, si sfarsesti prin a reorganiza intreaga viata de familie. Fecioarele au chef de munca

Muncesti cel mai mult, cu daruire si abnegatie. E de preferat ca studentii sa nu refuze bursele de studiu in strainatate, iar patronii sa nu renunte la contractele externe.

Balanta

Te simti bine, cu toate ca medicii sustin ca ar trebui sa faci mai multe analize.

Scorpion

Nu doar doresti sa faci o calatorie in strainatate, dar ti se impune o astfel de situatie (ori o deplasare mai lunga in provincie).

Sagetator

Familistii ce au copii sunt cei mai stresati si nu le vine sa creada ca progeniturile lor protesteaza, mai ales din pricina ultimelor cadouri primite.

Capricorn

Cu toate ca in continuare se bucura de succese financiare mult invidiate de toti cei din anturaj, acesti nativi se simt permanent supravegheati si au senzatia ca li se pun continuu bete in roate. Varsatorii se simt norocosi

Cei ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro