Horoscop zilnic, 11 septembrie 2015. Fecioarele o duc bine pe plan financiar

Horoscop zilnic, 11 septembrie 2015. Fecioarele o duc bine pe plan financiar

Leu Initiativele tale sunt primite cu bunavointa de colegi, de sefi, dar nu si de membrii familiei. Fecioara Daca din punct de vedere financiar si profesional situatia este infloritoare, in domeniul erotic inregistrezi schimbari destul de neplacute. Pesti Iti pui in practica intrigile si reusesti sa iti compromiti toti adversarii (mai bine zis, adversarele), numai ca nu te bucuri catusi de putin.

acum 61 luni (11 Sep 2015)

Berbecii se inteleg bine cu sefii

Dupa conflictele deschise de catre sefi, astazi urmeaza un fel de consens general. Motivul il cunosti mai bine decat oricine (nu se pot dispensa deocamdata de "talentele" tale profesionale). Speri ca vei avea si bani mai multi si mai multa siguranta.

Taur

Cei din anturaj incearca sa-si impuna punctele de vedere, total diferite de ale tale. Nu dispui de posibilitati de convingere si de elemente profesionale noi. Ai scapat insa de acele activitati care nu ti-au adus pana acum decat multe batai de cap.

Gemeni

Te simti responsabil pentru soarta cuiva drag. Esti gata sa preiei sarcinile acestuia, numai ca nu prea ai timp liber suficient si chiar poti claca oricand.

Rac

Banii pe care ii primesti azi iti permit sa achiti doar o parte din datorii. Daca nu faci in continuare excese, poti sa te redresezi macar din punct de vedere financiar.

Leu

Initiativele tale sunt primite cu bunavointa de colegi, de sefi, dar nu si de membrii familiei.

Fecioara

Daca din punct de vedere financiar si profesional situatia este infloritoare, in domeniul erotic inregistrezi schimbari destul de neplacute.

Balanta

Reusesti prin rabdare sa aplanezi declansarea unui conflict la serviciu. Iti achitati la timp datoriile si scapi de reprosurile familiei ori ale persoanei iubite. Scorpionii gasesc solutii la toate problemele

Gasesti solutii pentru toate problemele cotidiene, numai ca nu esti convins ca vei mai fi lasat de catre sefi sa le pui in practica.

Sagetator

Nu accepti ofertele ilegale, in primul rand pentru ca te consideri un om de onoare.

Capricorn

Pentru ca ai reusit sa ii ajuti si pe adversari si sa ii scapi din situatii dificile numai prin propriile forte, esti dupa-amiaza rasplatit si laudat. Varsatorii se confrunta cu rivali periculosi

O parte dintr... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro