Horoscop zilnic, 11 iunie 2015. Scorpionul, rasfatat de astre in dragoste

Horoscop zilnic, 11 iunie 2015. Scorpionul, rasfatat de astre in dragoste

Gemeni Intransigenta din partea rudelor celor mai apropiate si pericol de accidente de tot felul, in ceea ce le priveste. Fecioara Ruperi de relatii si schimbari de directie, mai ales la nivel profesional. Sagetator Dati dovada de prea multa sensibilitate, care de aceasta data se manifesta si prin cuvinte.

acum 88 luni (11 Jun 2015)

Berbecul nu da dovada de diplomatie

Inca mai actioneaza asupra dv. Refuzati fara diplomatie orice cerere de imprumut sau ajutor financiar. Nu faceti excese alimentare, ci mai degraba munciti prea mult, iar eforturile vin peste starea de oboseala acumulata.

Taur

Stabilirea unei prietenii de valoare, care va ajuta sa depasiti toate starile conflictuale, cu o persoana care lucreaza in mass media sau este politician. Sunteti singurul membru al familiei care nu a fost invitat si nu a participat la o aniversare, dar nu sunteti deloc afectat.

Gemeni

Intransigenta din partea rudelor celor mai apropiate si pericol de accidente de tot felul, in ceea ce le priveste. Nu aratati atat de bine cum sustineti ca va simtiti. Desi aveti multe contracte, treceti printr-un fel de gol financiar.

Rac

Intuitia dv. este maxima, dar apar relatii conflictuale cu mama sau rudele de acelasi sex.

Leu

Agresivitate si violenta, indurata sau exercitata, chiar si in momentele de senzualitate. Partenerul de cuplu are pretentii care va depasesc posibilitatile.

Fecioara

Ruperi de relatii si schimbari de directie, mai ales la nivel profesional. Aveti atatea drumuri de facut, incat nu conteaza restul. Acasa, preferati sa nu povestiti nimanui de ce sunteti stresat.

Balanta

Va simtiti din ce in ce mai singur din cauza absentei unui prieten drag. Cu toate ca pastrati legatura si primiti vesti destul de des, va este dor de serile petrecute impreuna. In realitate, v-ati cam plictisit de obligatiile pe care vi le-ati creat si doriti sa renuntati la toate. Scorpionul este rasfatatul astrelor in dragoste si pe plan financiar

Situatie financiara exceptionala in general si in special din punct de vedere relational. Lovituri de scena in viata sentimentala si noroc in sfera profesionala.

Sagetator

Dati dovada de prea multa sensibilitate, care... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro