Horoscop zilnic, 11 decembrie 2015: Racii muncesc peste program si vor sa se afirme

Horoscop zilnic, 11 decembrie 2015: Racii muncesc peste program si vor sa se afirme

Balanta Nu ai sanse de a iti impune dorintele, desi faci eforturi maxime, si ajungi chiar si la fapte reprobabile. Sagetatorul castiga multi prieteni Fie ca te descurci singur, fie ca partenerul de cuplu dispune de noi posibilitati in care te angreneaza si pe tine, vei castiga din ce in ce mai multi amici de partea ta.

acum 54 luni (11 Dec 2015)

Berbecul cheltuieste tot ce are

Cheltuiesti toate fondurile pe care le ai, bazandu-te pe ajutorul ce ti s-a promis.

Taur

Nu iti poti stapani iritarea crescanda, dar nu poti pleca, asa ca faci haz de necaz si ii enervezi pe toti. Ai de pus la punct unele detalii si finalizezi cea mai importanta activitate din aceasta saptamana.

Gemeni

Ti se da ocazia sa te comporti ca patron. E posibil ca puterea acordata sa iti creeze probleme si sa devii cu totul alt fel de om, iar situatia sa se complice.

Rac

Ti se pare ca esti mintit si preferi sa nu iei deocamdata o atitudine clara. Nu ti se poate reprosa ca ai goluri de activitate. Leul face multe drumuri

Faci drumuri foarte multe si ca sa te vezi cu cei dragi esti nevoit sa renunti la o activitate foarte importanta.

Fecioara

Starea de sanatate te sustine, numai ca financiar mai ai de asteptat pana vei primi primele gratificatii. Esti mai irascibil decat de obicei si mult mai pretentios. Te decizi sa-i inveti pe cei dragi sa gateasca mancaruri gustoase si atragatoare.

Balanta

Nu ai sanse de a iti impune dorintele, desi faci eforturi maxime, si ajungi chiar si la fapte reprobabile.

Scorpion

Nativii tineri se pot indragosti iremediabil. Esti cel mai avantajat nativ din punct de vedere financiar, asa ca iti poti permite orice fantezie pe care pana acum ti-ai reprimat-o. Sagetatorul castiga multi prieteni

Fie ca te descurci singur, fie ca partenerul de cuplu dispune de noi posibilitati in care te angreneaza si pe tine, vei castiga din ce in ce mai multi amici de partea ta. Seara, vei avea de depasit unele probleme de sanatate (o disfunctie biliara).

Capricorn

Va trebui sa ocolesti deschiderea unor conflicte cu cei mai in varsta ca tine si eventual cu parintii. Nu ai rabdare sa asculti ce doresc cei din jur si gresesti.

Varsator

Citeste intreg articolul pe adevarul.ro