Horoscop zilnic, 11 august. Scorpionul este coplesit de tristete

Horoscop zilnic, 11 august. Scorpionul este coplesit de tristete

Taur Nu mai acceptati nicio derogare de la normele comportamentului politicos si sunteti decis sa-i "amendati" si pe cei din familie. Scorpionul este coplesit de tristete Desi aparent sunteti foarte optimist, iar prieteni nu va lasa sa va descurajati, veti fi cuprins de tristete. Sagetator Toate noile sarcini profesionale va dau batai de cap si regretati ca ati refuzat orice indrumare pana acum.

acum 66 luni (11 Aug 2015)

Berbecul nu se poate baza pe ajutorul apropiatilor

Nu luati in seama avertismentele rudelor si considerati ca-si vor da singuri seama ca gresesc. Din pacate, sunteti influentat de nepasarea unor amici lipsiti de bun simt.

Taur

Nu mai acceptati nicio derogare de la normele comportamentului politicos si sunteti decis sa-i "amendati" si pe cei din familie.

Gemeni

Calmul celor din jur iar va influenteaza pozitiv, desi mai aveti inca destule momente in care va simtiti debusolat. Apreciati corectitudinea celor cu care colaborati, insa nu aveti acelasi standard de moralitate in actiunile particulare.

Rac

Sunteti foarte suspicios si nu le acordati celor care au gresit niciun fel de circumstante atenuante. Recunoasteti doar fata de prieteni ca rabdarea pe care v-ati impus-o a fost benefica.

Leu

Depasiti intreaga zi situatiile dificile cu multa dezinvoltura. Aparent nu faceti niciun efort si sunteti apreciat de toata lumea, chiar si de adversari.

Fecioara

De dimineata, apar probleme inedite in viata familiala. Treceti printr-o perioada de realizari, promovari si multe revendicari reusite.

Balanta

Dupa-amiaza, o data cu reaparitia persoanei iubite, toate dificultatile dv. Atentie insa - un moment de neatentie poate produce un mic accident, mai putin obisnuit! Scorpionul este coplesit de tristete

Desi aparent sunteti foarte optimist, iar prieteni nu va lasa sa va descurajati, veti fi cuprins de tristete. Seara, uitati de promisiunile pe care le-ati facut, in sensul de a nu mai interveni in viata celor dragi.

Sagetator

Toate noile sarcini profesionale va dau batai de cap si regretati ca ati refuzat orice indrumare pana acum. nu sunt luate in seama de cei cu care ati mai colaborat inainte. Nu mai vreti sa va petreceti timpul liber impreuna cu prietenii care incearca sa va pacaleasca.

Capricorn ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro