Horoscop zilnic, 10 mai 2015. Taurii acorda o mare atentie familiei

Horoscop zilnic, 10 mai 2015. Taurii acorda o mare atentie familiei

Taur Esti decis sa dai atentie familiei si membrilor acesteia, insa din nou trebuie sa te ocupi de acte si de o problema legata de locuinta. Fecioara Reusesti sa rezolvi toate problemele financiare si casnice in timp record (este adevarat ca nu de unul singur) si sa revii asupra planurilor de viitor, care includ si o calatorie, o deplasare mai lunga.

acum 93 luni (10 May 2015)

Berbecii trebuie sa isi stabileasca bine prioritatile

Ti se impune de catre parteneri (si mai ales de catre persoana iubita) sa iti stabilesti prioritatile si sa dai mai multa atentie domeniului profesional.

Taur

Esti decis sa dai atentie familiei si membrilor acesteia, insa din nou trebuie sa te ocupi de acte si de o problema legata de locuinta.

Gemeni

Persoanele care te viziteaza astazi nu te incurca asa cum te asteptai, ci te incarca de energie pozitiva si te ajuta sa iti regasesti inspiratia.

Rac

Iti face placere sa participi la activitati casnice comune si apreciezi "echipa" din care faci parte ca exceptionala. Leii risca sa fie pedepsiti

Dinamismul tau se manifesta indeosebi prin activitati care se rasfrang negativ asupra familiei si persoanei iubite. Nu suporti sa fii contrazis si daca nu ai rabdare, vei fi pe neasteptate "pedepsit".

Fecioara

Reusesti sa rezolvi toate problemele financiare si casnice in timp record (este adevarat ca nu de unul singur) si sa revii asupra planurilor de viitor, care includ si o calatorie, o deplasare mai lunga.

Balanta

Este necesar sa renunti la o parte din activitatile casnice ori din proiectele pe care deja le-ai demarat. Nu stii pe care sa o alegi si apelezi la sfatul unei persoane lipsite total de pragmatism.

Scorpion

Esti atat de ocupat de schimbarile din domeniul familial, incat nu ai cum sa mai rezolvi si problemele care apar in anturaj ori doar in locuinta. Partenerul este si el depasit de circumstante!

Sagetator

Stabilesti de unul singur care sunt "proiectele" casnice ce trebuie finalizate rapid si care sunt cele la care vei renunta. Deciziile vor crea un fel de panica atat in familie, cat si in anturajul profesional. Capricornilor li se aduc reprosuri

Nu mai acoperi rudele prin alianta care sunt lipsite de profesionalism si iei atitud... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro