Horoscop zilnic, 1 august 2016. Taurii primesc cadouri neasteptate

Horoscop zilnic, 1 august 2016. Taurii primesc cadouri neasteptate

Gemeni Desi ascultati cu sfintenie de sfaturile celor cu experienta, nu va puteti retine agresivitatea si dorinta de a va impune opiniile cu orice pret. Pesti Sunt foarte posibile cosmarurile (nu ar trebui sa le dati niciun fel de importanta sau sa incercati sa le descifrati, pentru ca sunt "mecanice", lipsite de orice mesaje obscure).

acum 58 luni (31 Jul 2016)

Berbec

Va uimiti partenerii printr-un discurs rational, prin care aveti grija sa restabiliti fara partinire drepturile fiecaruia. de azi vor da dureri de cap si celor din anturaj (ii criticati cu spor pe toti cei din jur). Este bine sa cereti sfatul unei persoane cu experienta si lipsita de invidie, dar "surprizele" nu vor inceta.

Gemeni

Desi ascultati cu sfintenie de sfaturile celor cu experienta, nu va puteti retine agresivitatea si dorinta de a va impune opiniile cu orice pret.

Rac

Excese de tot felul si renuntarea la plecarea in provincie pentru a nu va supara partenerul. Treceti printr-o perioada de creativitate si de schimbari de tot felul, chiar si ale locuintei in care stati.

Leu

Apreciere defectuoasa a situatiilor si posibilitatea de a renunta la vise despre posibilitati doar promise sau nici macar atat. Desi sunteti protejat de sefii cu care colaborati, e bine sa fiti atent la cei care vor sa va ia locul! Fecioarele vor sa detina controlul total

Doriti sa detineti controlul total, atat in afaceri, cat si asupra celor din anturaj. Va simtiti stanjenit doar de lipsa posibilitatii de schimbare mai rapida. Partener de cuplu prea serios ori bolnav, care va impiedica sa faceti ceea ce doriti.

Balanta

Agresivitate, indiferenta la orice moderatie, orice indecizie sau slabiciune din partea celor din anturaj. Duritate, radicalism, lipsa de masura in sentimente si gelozie periculoasa. Mai serios, mai decent si mai pragmatic, veti reusi sa va impuneti deciziile si sa recuperati macar o parte din drepturile pe care le-ati pierdut.

Sagetator

Situatii deosebit de periculoase in ce priveste o intalnire programata de persoana iubita. Prea optimisti si foarte vorbareti, deveniti excesiv de erotici si atrasi de ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro