Horoscop zilnic, 1 august 2015. Racul va renunta la compania prietenilor

Horoscop zilnic, 1 august 2015. Racul va renunta la compania prietenilor

Gemeni Trebuie sa te odihnesti si sa iti faci un program care sa includa activitatile care iti fac placere si te relaxeaza. Rac Reprosurile primite azi de la cei dragi se vor transforma seara in laude si aprecieri exagerate, care insa te vor remonta mental si sentimental. Pesti Renunti la rigoare, la seriozitate si pragmatism si te relaxezi periculos, facand excese nerecomandate de nimeni.

acum 63 luni (1 Aug 2015)

Berbecul se bucura de un erotism fara limite

Analizezi cu foarte multa grija toate posibilitatile de petrecere a timpului liber si incerci sa rezisti reprosurilor persoanei iubite care se simte abandonata.

Taur

Te simti obosit la maximum, cand de fapt esti deprimat de consecintele afirmatiilor dure ale persoanei iubite. Incet-incet, iti reincarci bateriile si seara impui schimbari drastice in relatiile de cuplu.

Gemeni

Trebuie sa te odihnesti si sa iti faci un program care sa includa activitatile care iti fac placere si te relaxeaza. O vizita la prieteni poate fi foarte obositoare, insa seara este de preferat sa pleci de acasa. Planifici si o calatorie de placere.

Rac

Reprosurile primite azi de la cei dragi se vor transforma seara in laude si aprecieri exagerate, care insa te vor remonta mental si sentimental. Leul are motive de bucurie

Faci apel la spiritul tau de observatie si descoperi cate persoane au nevoie de tine. Actionezi astazi cu multa placere, pentru ca sprijinul tau nu va mai fi refuzat in circumstante ciudate si stresante.

Fecioara

Cu perseverenta si multa rabdare, termini dimineata toate activitatile casnice, iar seara te dedici unui program mult mai placut si mai atragator. Amani orice vizite si drumuri pentru a ramane cu familia.

Balanta

Doresti sa intaresti relatiile dintre membrii familiei si accepti sa tii locul unora dintre ei pentru ca acestia sa se bucure de o pauza relaxanta.

Scorpion

Devii brusc melancolic si foarte tandru, doar pentru scurt timp, deoarece o idee deosebita (aproape geniala) te obliga sa parasesti activitatile casnice obisnuite. Sagetatorul are neintelegeri cu o persoana draga

Exact persoana cu care doreai sa iti petreci seara este aceea care se intoarce impotriva ta si iti dovedeste ca este cam ranchiunoasa.

Capricorn

Descoperi uimit ca te ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro