HOROSCOP COMPLET vineri, 26 septembrie, si pentru WEEKEND

HOROSCOP COMPLET vineri, 26 septembrie, si pentru WEEKEND

BERBEC - horoscopul zilei de vineri, 26 septembrie, si pentru weekend Berbecii incep ziua cu entuziasm, asteptand zilele libere urmatoare, insa o problema de familia ar putea sa le strice starea de spirit pozitiva.

acum 66 luni (26 Sep 2014)

BERBEC - horoscopul zilei de vineri, 26 septembrie, si pentru weekend

Berbecii incep ziua cu entuziasm, asteptand zilele libere urmatoare, insa o problema de familia ar putea sa le strice starea de spirit pozitiva. Ar putea fi vorba de o problema mai veche, deja cunoscuta, dar ignorata sau amanata pana in prezent, care revine sa le tulbure echilibrul emotional. Berbecii ar putea sa se enerveze pe ei insisi, fiind constienti ca lipsa lor de interes in aceasta chestiune au facut lucrurile sa ia amploare in mod negativ.

TAUR - horoscopul zilei de vineri, 26 septembrie, si pentru weekend

Taurii simt cum o tensiune mai veche cu o persoana apropiata sta sa rabufneasca. Ingrijorator este ca tensiunea inca nu a ajuns la nivel maxim, putandu-se acumula si mai multa pentru a face si mai multe ravagii. Insa Taurii ar trebui sa vada partea plina a paharului in aceasta problema si sa "atace" chestiunea cu diplomatie, printr-o discutie deschisa. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro