Horoscop. Ce trebuie sa faci ca sa te poata ierta, in functie de zodia lui

Horoscop. Ce trebuie sa faci ca sa te poata ierta, in functie de zodia lui

Fecioara (23 august - 22 septembrie) Acest nativ se supara din orice, fie ca are motive, fie ca si le creaza singur, de aceea trebuie sa inveti sa il ignori mai mult, altfel tu vei avea de furca cu el.

acum 72 luni (17 Sep 2014)

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Acest nativ se supara din orice, fie ca are motive, fie ca si le creaza singur, de aceea trebuie sa inveti sa il ignori mai mult, altfel tu vei avea de furca cu el.

Daca totusi stii ca ai facut ceva gresit, atunci pregateste-te sa ii gadili orgoliul si sa il faci sa se simta centrul universului. Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)

Nativul din aceasta zodie este destul de complicat, de aceea vei avea de luptat cu el. Incearca sa il indulcesti cu o amintire care sa ii readuca intamparile frumoase dintre voi. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nativul din aceasta zodie face din tantar armasar, de aceea trebuie sa nu te pui cu el pentru ca te poate face sa suferi inzecit. Ca sa il faci sa uite ca i-ai gresit trebuie sa il rasfeti si sa ii faci cateva mofturi la care are interzis. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro