Horoscop arab: afla ce semn iti corespunde si detaliile importante pe care le dezvaluie despre tine

Horoscop arab: afla ce semn iti corespunde si detaliile importante pe care le dezvaluie despre tine

Horoscop arab: semnele zodiacului Sabia: 24 noiembrie - 3 ianuarie Ghioaga: 4 ianuarie- 10 februarie Arcul: 11 februarie - 19 martie Cutitul: 20 martie - 1 mai Pumnalul: 2 mai - 15 iunie Sulita: 16 iunie - 22 iulie Prastia: 23 iulie - 4 septembrie Spada: 5 septembrie - 14 octombrie Buzduganul: 15 octombrie - 23 noiembrie Horoscop arab: caracteristicile fiecarui semn Sabia: 24 noiembrie - 3 ianuarie Plini de energie si cu chef de viata, nativii acestui semn incep multe actiuni, pe care adesea nu le finalizeaza, noteaza eva.ro.

acum 58 luni (8 Dec 2015)

Iata care sunt perioadele zodiilor arabe, pentru a fi mai simplu sa identificati sub ce semn v-ati nascut si sa descoperiti arma alba care simbolizeaza destinul de care veti avea parte, conform horoscopului arab. Horoscop arab: semnele zodiacului

Sabia: 24 noiembrie - 3 ianuarie

Ghioaga: 4 ianuarie- 10 februarie

Arcul: 11 februarie - 19 martie

Cutitul: 20 martie - 1 mai

Pumnalul: 2 mai - 15 iunie

Sulita: 16 iunie - 22 iulie

Prastia: 23 iulie - 4 septembrie

Spada: 5 septembrie - 14 octombrie

Buzduganul: 15 octombrie - 23 noiembrie Horoscop arab: caracteristicile fiecarui semn

Sabia: 24 noiembrie - 3 ianuarie

Plini de energie si cu chef de viata, nativii acestui semn incep multe actiuni, pe care adesea nu le finalizeaza, noteaza eva.ro. Sunt adevarati cuceritori, asa ca nu duc lipsa de pretendenti, insa le este greu sa ramana mult timp alaturi de cineva, pentru ca se plictisesc destul de repede.

Ghioaga: 4 ianuarie- 10 februarie

Persoanele nascute sub acest semn sunt firi puternice si par insensibile, dar ascund un suflet bun, in ciuda faptului ca spun lucrurilor pe nume, oricat ar fi de dureroase. Nu au intotdeauna rabdare cu cei care sunt sau par mai slabi decat ei, iar viata le arata ca pot avea de invatat si de la persoanele pe care le considera inferioare.

Arcul: 11 februarie - 19 martie

Desi par increzatori si incearca sa demonstreze acest lucru, sunt nesiguri si rareori au incredere in fortele proprii.

Cutitul: 20 martie - 1 mai

Perseverenti, muncitori si incapatanati, nativii nascuti sub acest semn trec destul de repede peste dezamagiri si gasesc mereu forta sa o ia de la capat.

Pumnalul: 2 mai - 15 iunie

Sunt persoane nascute pentru a accede pe cele mai inalte trepte s... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro