Horoscop 2015: cum va fi anul viitor pentru fiecare zodie

Horoscop 2015: cum va fi anul viitor pentru fiecare zodie

Din toamna, succesele profesionale vin si mai usor, odata cu cresterea optimismului si cu aparitia unor noi interese si a unor noi cunostinte printre oameni interesanti, cu vederi la fel de largi si de indraznete ca ale dumneavoastra. GEMENI Astrele spun ca anul acesta veti incerca ceea ce v-a fost teama sa incercati demult: sa faceti schimbari pe toate planurile care nu va aduc satisfactii, sa nu mai asteptati ca altii sa ia decizii in locul dumneavoastra si sa luptati sa faceti din viata exact ce va doriti. Pentru unii este un moment ideal pentru studiu, li se ofera sansa de a invata ceva nou si atractiv, pentru altii este un moment ideal de a deveni parinti, simtind mai mult ca oricand nevoia de a avea copii carora sa le oferiti grija si dragostea de care sunteti capabil. Muncile banale si stereotipe le vor exaspera, deci trebuie sa se orienteze catre preocupari care sa le solicite creativitatea, originalitatea si ingeniozitatea, sau catre un loc de munca in care sa aiba cat mai multa libertate de miscare. In prima parte a anului sunteti capabili sa ii intelegeti mai mult pe cei din jur, stiti exact ce doriti de la ei si de la dumneavoastra insiva, nu mai sovaiti in nici o directie si toti se pot baza pe dumneavoastra. Relatiile mai vechi vor rezista cu brio acestui test, cele mai recente ar putea avea oarecum de suferit, dar totul depinde de dumneavoastra si de el/ ea, astrele neavand prea multe de spus in acest moment despre viitorul acestor cupluri. CAPRICORN Fiind multumiti de dumneavoastra insiva si de cei care va inconjoara, anul 2015 ar putea fi pentru dumneavoastra cel putin la fel de bun ca 2014. Mandri in sinea dumneavoastra de ceea ce sunteti, adorat de unii si contestati tacit de foarte multi, continuati si in acest an maniera exploziva de a-i trata pe cei din jur. Aveti ocazia de a va pune in practica ideile, de a fi sustinuti de oameni deosebiti, de a realiza ceea ce nici nu visati in anii anteriori.Cei care n-au serviciu, au sanse mari sa-si gaseasca, iar cei care au deja, isi mai pot gasi inca unul. Nespus de fericiti va veti simti in cadrul cuplului si ar trebui sa ii spuneti acest lucru si partenerului de viata care incepe sa aiba unele indoieli in privinta sentimentelor dumneavoastra.

acum 98 luni (12 Dec 2014)

BERBEC

Urmeaza un an foarte bun pentru studii si calatorii lungi. Mintea va va fi foarte preocupata de tainele vietii.

In prima parte a anului va faceti noi cunostinte care va vor fi de folos la un moment dat. Pentru multi dintre dumneavoastra, stradaniile si responsabilitatile vizeaza studiile si calatoriile de rutina (naveta, delegatii etc.)

Profesional, drumul spre afirmare este liber si ambitia va poarta in sus, incet si sigur. Va trebui sa va paziti spatele insa, pentru ca pot exista dusmani hotarati si tenace, care incearca sa va "lucreze" in ascuns. Din toamna, succesele profesionale vin si mai usor, odata cu cresterea optimismului si cu aparitia unor noi interese si a unor noi cunostinte printre oameni interesanti, cu vederi la fel de largi si de indraznete ca ale dumneavoastra.

Pe planul sentimental tindeti sa deveniti foarte selectivi si sa faceti "epurari" printre cunostinte, pastrandu-le doar pe acelea care va par cu adevarat valoroase. Nici in cuplu nu prea sunteti dispusi catre concesii si aveti cerinte destul de exigente de la partener. Cei care sunt singuri, nu doresc sa se lege decat daca intalnesc pe cineva serios, demn de incredere. In ceea ce priveste sanatatea, sunt cateva probleme cu care va puteti confrunta: obezitatea, bolile de ficat, colesterolul si excesele. Lunile de maxima initiativa si eficienta sunt august si septembrie. Faceti planuri noi, se nasc sperante si mai mari in sufletul dumneavoastra si priviti cu multa incredere spre viitor. Va simtiti liber in tot ce faceti, nu aveti limite sau restrictii si va manifestati dupa propria vointa, independent si increzator in propriile actiuni. Primiti sfaturi de la persoane competente in activitate de consiliere: consilieri juridici, financiari, profesori, care va vor oferi o anume ghidare pentru continuitatea unor proiecte. Daca stiti ca meritati, puteti chiar sa cereti o bursa sau o marire de salar... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro