Horoscop 12-14 septembrie

Horoscop 12-14 septembrie

VINERI Berbec Dorinta de a detine foarte multa putere de decizie ramane actuala, la fel ca si numeroasele conflicte cu cei pe care doar tu ii consideri subalterni. Leu Dezamagit, tensionat si stresat, preferi ca macar cariera sa reprezinte un punct de stabilitate si nici nu concepi ca acum sa mai faci vreo schimbare, oricat de benefica ar parea la prima vedere. Sagetator Mai tandru, dar si foarte creativ si extrem de senzual, atragi privirile si nu poti scapa de admiratori. DUMINICA Berbec Exuberanta si pofta de viata te fac un companion foarte dorit si acceptat de toata lumea. Taur Posibilitatea de a face o calatorie lunga in provincie te atrage, numai ca apar si obligatii neplacute de care nu ai cum sa scapi. Sagetator Conformatia sportiva si energia te impiedica sa te opresti cand nu mai dispui de resurse vitale si esti in pericol sa clachezi.

acum 114 luni (11 Sep 2014)

VINERI

Berbec

Dorinta de a detine foarte multa putere de decizie ramane actuala, la fel ca si numeroasele conflicte cu cei pe care doar tu ii consideri subalterni. Nu exista nici sanse de promovare, nici de deschidere a unor noi activitati.

Taur

Ai sperante mari, care insa vor fi destramate, daca nu tii cont de indicatiile unei femei cu multa experienta.

Gemeni

Iti ascunzi cu grija planurile si nu comunici nimanui ca esti decis sa faci apel la orice mijloace pentru a provoca o schimbare profesionala perfecta doar pentru tine.

Rac

Mai putin sensibil la critici, dar la fel de visator, renunti la schimbari, doar pentru ca partenerii te sustin financiar, dupa ce ti-ai cheltuit pentru ei toate fondurile cu generozitate. Dupa-amiaza, dorinta ta de afirmare e criticata si de prieteni.

Leu

Dezamagit, tensionat si stresat, preferi ca macar cariera sa reprezinte un punct de stabilitate si nici nu concepi ca acum sa mai faci vreo schimbare, oricat de benefica ar parea la prima vedere.

Fecioara

Daca nu ai facut-o pana acum, vei renunta la parteneri, cu riscul de a suporta singur toate contractele anulate. Somerii nu au nicio sansa sa se angajeze nici macar provizoriu, iar cei care au afaceri stabile vor prefera sa se odihneasca toata ziua.

Balanta

Schimbarile cele mai importante vor avea loc in activitatea celor care sunt patroni, pentru ca isi vor schimba partenerii.

Scorpion

Toti sunt stresati de schimbarile ce sunt impuse de sefii mai mari!

Sagetator

Ceea ce ai visat de atat timp in sfarsit prinde viata!

Capricorn

Nici macar cadourile nu pot aco... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro