Horia Virlan, la Adevarul Live: "Injuraturile in bucatarie sunt apanajul celor mai putin educati"

Dupa ce la inceputul anului celebrul bucatar a parasit postul Prima TV pentru a face parte din juriul show-ului pentru copii "Junior Chef", de la Antena 1, Horia Virlan a revenit la emisiunea care l-a consacrat, odata cu difuzarea celui de al 13-lea sezon. Decizia bucatarului a venit ca urmare a miscarilor masive de trupe de pe piata media din ultimele luni, in urma carora cei trei chefi de la Pro TV, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu, s-au mutat la Antena 1, unde realizeaza show-ul "Hell"s Kitchen - Iadul bucatarilor". Produsele congelate sunt mai bune decat cele conservate Horia Virlan, bucatar profesionist Dupa ce apari la emisiuni culinare trebuie sa apari pe ambalajelor unor produse?

acum 97 luni (22 Oct 2014)

Dupa ce la inceputul anului celebrul bucatar a parasit postul Prima TV pentru a face parte din juriul show-ului pentru copii "Junior Chef", de la Antena 1, Horia Virlan a revenit la emisiunea care l-a consacrat, odata cu difuzarea celui de al 13-lea sezon.

Decizia bucatarului a venit ca urmare a miscarilor masive de trupe de pe piata media din ultimele luni, in urma carora cei trei chefi de la Pro TV, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu, s-au mutat la Antena 1, unde realizeaza show-ul "Hell"s Kitchen - Iadul bucatarilor".

Cele mai importante declaratii:

"Adevarul": Cum a fost revenirea la Prima TV?

Horia Virlan: Am revenit si imi pare bine ca am cazut de acord cu conducerea Prima TV. Eu spun doar ce vad si transmit celor de acasa ce e bine si ce e rau in a gati. In primi doi ani de zile de "Cireasa de pe tort" am descoperit ca oamenilor le place ca transmit informatii. Asa au inceput sa ma indrageasca si sa imi spuna asta.

Intr-o bucatarie profesionista de top se intampla exact asa cum vedem la TV: tipete si injuraturi?

Eu tot habar nu am despre televiziune, dar cand Prima TV a hotarat sa ma aduca mi s-a zis sa fie exact asa cum sunt. In bucatarie sunt ironic, cateodata mai tip, dar cam asa e felul meu de a conduce o echipa. Nu pot spune ca asa se face treaba, cu tipete, dar mediul din bucatarie nu este unul elevat, sunt oameni acolo cu mai putina pregatire profesionala. Lor le e mai usor sa stie de frica, decat sa le fie explicat frumos. Multi dintre colegii de varsta mea au inlocuit mana de fier cu un limbaj placut.

Horia Virlan FOTO Marian Iliescu

Romanii nu mai suporta violenta verbala. Injuraturile sunt apanajul celor mai putin educati

Horia Varlan, bucatar profesionist

Ce e diferit in noul sezon? Eu si emisiunea am d... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro