Horia Tecau, motivat sa joace finala de dublu masculin | Corespondenta de la Roland Garros

Dupa victoria in finala de la Geneva de saptamana trecuta, cuplul Horia Tecau/Jean-Julien Rojer (Olanda) s-a calificat deja in optimile de finala la Paris, in urma a doua victorii fara drept de apel, 6-2, 6-1 cu Bellucci (Brazilia) / Berloq (Argentina) si 6-1, 6-1 cu Lestienne / Moutet (Franta) Horia Tecau ne-a declarat ca turneul de la Geneva, initial programat ca un soi de antrenament pentru Roland Garros, s-a dovedit a fi mai mult decat benefic pentru moralul celor doi.

acum 81 luni (1 Jun 2017)

Cu Simona Halep la simplu, dar si cu Horia Tecau la dublu, Romamia spera sa fie prezenta anul acesta in finalele de la Paris.

Dupa victoria in finala de la Geneva de saptamana trecuta, cuplul Horia Tecau/Jean-Julien Rojer (Olanda) s-a calificat deja in optimile de finala la Paris, in urma a doua victorii fara drept de apel, 6-2, 6-1 cu Bellucci (Brazilia) / Berloq (Argentina) si 6-1, 6-1 cu Lestienne / Moutet (Franta)

Horia Tecau ne-a declarat ca turneul de la Geneva, initial programat ca un soi de antrenament pentru Roland Garros, s-a dovedit a fi mai mult decat benefic pentru moralul celor doi.

"Am adaugat Geneva in program si am facut bine fiindca meciurile de acolo ne-au ajutat sa ajungem aici intr-o forma buna nu numai fizica cat si -mai ales- psihica. Avusesem mai inainte, la Madrid si la Roma, niste meciuri dificile, foarte stranse, pe care le-am pierdut la limita astfel incat riscam sa ajungem la Paris cu prea putine meciuri in picioare.

Mergea, eliminat in primul tur

Programul lui Horia Tecau si Jean-Julien Rojer fusese extrem de incarcat la sfarsitul saptamanii trecute, cu doua meciuri destul de lungi (semifinala si finala de la Geneva) jucate unul dupa celalalt. A urmat drumul cu trenul pana la Paris si, imediat practic, startul in marea competitie de aici. Pentru asta insa, trebuie sa ne concentram doar pe ce avem de facut la urmatorul meci", a mentionat Horia Tecau.

Doua prezente in turul al doilea, la dublu feminin

Perechea Irina-Camelia Begu / Zheng (China) a trecut de primul tur al tabloului principal de la Roland Garros dupa o victorie meritata, scor 6-3, 7-6, obtinuta dupa o ora si 39 de minute, in fata cuplului Knoll (Elvetia) - Stojanovic (Serbia). Romania mai este reprezentata de perechea Raluca Olaru / Olga Savchuk (Ucraina), care s-au calificat dupa un 7-5, 7-5 pe muchie de cutit, cu Minella (Luxemburg) / Sevastova (Lituania), la finalul unei o ora si 37 de minute de joc. <... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro