Horia Tecau incearca marea lovitura! Cu doua victorii poate salva tot sezonul

Horia Tecau incearca marea lovitura! Cu doua victorii poate salva tot sezonul

Horia si Jules pot profita de eliminarea prematura de la Paris a celor care stau momentan pe locul al optulea, filipinezul Huey si bielorusul Mirniyi, insa trebuie sa mearga pana in semifinale la Paris.

acum 48 luni (2 Nov 2016)

Horia si Jules pot profita de eliminarea prematura de la Paris a celor care stau momentan pe locul al optulea, filipinezul Huey si bielorusul Mirniyi, insa trebuie sa mearga pana in semifinale la Paris. Joaca azi in optimi cu perechea americana Nick Monroe - Jack Sock, iar in sferturi trebuie sa treaca de invingatorii din meciul Nestor / Bopanna - Tsonga / Pouille.

Tecau si Rojer au castigat anul trecut Turneul Campionilor dupa o finala cu Florin Mergea si Rohan Bopanna. Acestia din urma nu au sanse de a calificare pentru editia din acest an si nici nu mai joaca impreuna de ceva vreme, Mergea refacand parteneriatul cu britanicul Dominic Inglot.

Principalul punct de atractie al Mastersului de la Paris este duelul dintre Novak Djokovici si Andy Murray, scotianul avand sansa de a trece in fata sarbului in ierarhia ATP. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro