Horia Brenciu va prezenta "Danseaza printre stele", la Antena 1

Horia Brenciu va prezenta

Alina Eremia si Iuri Ribac, Alina Puscas si Bogdan Boanta, Cosmina Pasarin si Bruce, Diana Munteanu Niculescu si Stefan Ciubotaru, Raluka si Lilian Caraus, Sandra Izbasa si Petrisor Ruge, Cosmin Selesi si Maria Popescu, Mihai Ristea si Luiza Comsa, Muneer si Stela Domnitanu, Nicolai Tand si Elena Andreianu, Speak si Cocuta si Vladimir Draghia si Elena Voscoboinic sunt cele 12 perechi care, incepand din 5 octombrie, "Danseaza printre stele" la Antena 1.

acum 102 luni (30 Sep 2014)

Horia Brenciu revine in ipostaza de prezentator dupa zece ani si se declara incantat sa se intoarca la rolul care l-a facut celebru.

Artistul a acceptat cu entuziasm propunerea de a fi gazda show-ului pentru ca stia formatul, despre care declara ca e ceva mai mult decat tot ce s-a facut pana acum in materie de dans: "E in direct, dinamic, are muzica live si perechi care stiu sa danseze si se bat pentru un premiu care dubleaza competitia.

In emisiunea "Danseaza printre stele" 12 perechi, formate din vedete si dansatori profesionisti, vor intra in competitia in care lupta se duce exclusiv intre coregrafii de top si vor prezenta telespectatorilor emotia si tensiunile specifice unui concurs de dans. Astfel, telespectatorii Antena 1 vor putea urmari pas cu pas cum evolueaza relatiile dintre concurenti atunci cand nu se afla pe ringul de dans, felul in care decurg antrenamentele si alte detalii care raman, de obicei, in culisele emisiunii.

Alina Eremia si Iuri Ribac, Alina Puscas si Bogdan Boanta, Cosmina Pasarin si Bruce, Diana Munteanu Niculescu si Stefan Ciubotaru, Raluka si Lilian Caraus, Sandra Izbasa si Petrisor Ruge, Cosmin Selesi si Maria Popescu, Mihai Ristea si Luiza Comsa, Muneer si Stela Domnitanu, Nicolai Tand si Elena Andreianu, Speak si Cocuta si Vladimir Draghia si Elena Voscoboinic sunt cele 12 perechi care, incepand din 5 octombrie, "Danseaza printre stele" la Antena 1. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro