Horatiu Malaele, Bogdan Malaele si Radu Captari: Trio de exceptie in "Editie speciala" (P)

Cu o exceptionala inventivitate scenica si cu un suflu epic unic ce pastreaza realismul terifiant sub nota hazului de necaz, actorul HORATIU MALAELE, impreuna cu Bogdan, fiul sau cel mare, invita publicul spectator la o noua "Editie Speciala", ce va avea loc sambata, 24 iunie, la Cinema PRO din capitala, de la ora 19:30.

acum 67 luni (19 Jun 2017)

Cu o exceptionala inventivitate scenica si cu un suflu epic unic ce pastreaza realismul terifiant sub nota hazului de necaz, actorul HORATIU MALAELE, impreuna cu Bogdan, fiul sau cel mare, invita publicul spectator la o noua "Editie Speciala", ce va avea loc sambata, 24 iunie, la Cinema PRO din capitala, de la ora 19:30. Asa cum, recitalul de succes "Sunt un orb" a fost vazut si revazut de sute de mii de spectatori, noua productie "Editie Speciala" va scrie in mod sigur istorie.

Malaele, tatal si fiul, se intrec necontenit in dialoguri actoricesti fine si subtile, de un umor exploziv sau monologuri cu o sensibilitate lirica aparte, in acompaniamentul armonios al indragitului artist Radu Captari.

Durata spectacolului este de aproximativ o ora si jumatate, dar seara estivala de sambata, 24 iunie se va incheia in jurul orelor 22:00, mai exact, dupa vizionarea filmului "Funeralii Fericite", proiectie de care spectatorii vor beneficia in mod gratuit.

Pelicula este o comedie exceptionala ce il aduce pe Horatiu Malaele atat in ipostaza de actor, cat si in cea de regizor, si ilustreaza o lume populata de personaje ciudate in care comedia neagra imbina satira sociala cu drama psihologica, pe muzica marelui compozitor Vladimir Cosma.

Biletele sunt disponibile la pret general (65 ron) si pot fi achizitionate de la casa de bilete a salii Cinema Pro sau online de pe www.eventim.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.iabilet.ro si www.ticketnet.ro. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro