Hollywoodul se confrunta cu cea mai proasta vara din ultimii opt ani: filme mari, incasari mici

Hollywoodul se confrunta cu cea mai proasta vara din ultimii opt ani: filme mari, incasari mici

Dar, apoi, ai lansari de filme cu incasari spectaculoase, iar oamenii spun: Rory Bruer, presedintele diviziei de distributie Sony Pictures "Industria cinematografica este inca puternica, dar succesul financiar depinde intotdeauna de produs", este de parere Rory Bruer, presedintele diviziei de distributie internationala al companiei Sony Pictures. Actorii Luke Evans si Orlando Bloom isi vor relua rolurile in cea de-a treia parte a francizei "Hobbitul" FOTO Warner Bros In ceea ce priveste perioada ramasa din acest an, filme precum "Gone Girl", semnat de David Fincher, si "Interstellar/ Interstellar: Calatorind prin univers", de Christopher Nolan, au generat deja un interes puternic pe forumurile online, iar continuarile francizelor "The Hunger Games/ Jocurile foameni" si "The Hobbit/ Hobbitul" par a fi niste pariuri deja castigate, insa box office-ului nord-american ii va fi destul de greu sa egaleze performanta record stabilita in 2013 (10,9 miliarde de dolari).

acum 85 luni (1 Sep 2014)

In ciuda faptului ca in luna august au avut premiera "Guardians of the Galaxy/ Gardienii Galaxiei" si "Teenage Mutant Ninja Turtles/ Testoasele Ninja", filme ale caror incasari au spulberat toate asteptarile, box office-ul nord american va incheia sezonul estival in cel mai jos punct din ultimii opt ani. Vanzarile biletelor au scazut cu 15% fata de vara lui 2013, se arata intr-o analiza realizata de publicatia "Variety". Gratie magiei oferite de imaginile generate pe computer (CGI), orasele se prabusesc tot mai des si sunt aparate de supereroi mascati. Dar oare metropolele in flacari din filme ar putea reprezenta o metafora pentru o cetate a filmului bombardata de noi si atragatoare forme de divertisment sau este doar un esec momentan al unei industrii care va continua sa se extinda? "Acest aspect nu poate fi pus decat pe seama unei serii slabe de filme care nu rezoneaza cu preferintele consumatorilor", a declarat, pentru "Variety", analistul Eric Wold, de la B. "Ne asteptam la rezultate slabe inca de la inceput, insa situatia s-a inrautatit si mai mult pe parcurs", a completat acesta. Platforme precum YouTube si Facebook si alte retele online sunt din ce in ce mai populare, dar cineastii nu vor sa se recunoasca deocamdata invinsi. Dar, apoi, ai lansari de filme cu incasari spectaculoase, iar oamenii spun:

Rory Bruer, presedintele diviziei de distributie Sony Pictures "Industria cinematografica este inca puternica, dar succesul financiar depinde intotdeauna de produs", este de parere Rory Bruer, presedintele diviziei de distributie internationala al companiei Sony Pictures. Zoe Saldana (Gamora), Chris Pratt (Peter Quill/Star Lord), Dave Bautista (Drax Distrugatorul) si Vin Diesel (Groot - voce) sunt "Gardienii Galaxiei" FOTO Marvel Omul-Paianjen a schiopatat, iar eroii s-au pensionat Fireste ca au existat blockbustere, "22 Jump Street/ O alta adresa de pomina" si "Dawn of the Planet of the Apes/ Planeta Maimutelor: Revolutie" obtinand incasari mai mari decat p... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro