Hipertiroidismul suprasolicita intregul organism. Care sunt suplimentele alimentare de care ai nevoie

Hipertiroidismul suprasolicita intregul organism. Care sunt suplimentele alimentare de care ai nevoie

Bromelaina - o enzima care se gaseste in ananas si care reduce inflamatiile din corp - intre 250 si 500 de miligrame de 3 ori pe zi. Acizii grasi omega-3 - 1.000 de miligrame de ulri de peste - acizi esentiali care reduce inflamatiile tiroidei ajutand organismul sa produca prostaglandine - substante benefice cu efect antiinflamator.

acum 61 luni (21 Aug 2017)

Dieta poate furniza o ingrijire suplimentara, astfel ca persoanele cu hipertiroidism trebuie sa consume alimente care inhiba functiile tiroidei, respectiv crucifere crude - varza, ridichi, conopida - alimente care ajuta la blocarea asimilarii de iod de catre tiroida.

Ideale sunt suplimentele care includ cat mai multe din complexul de vitamine B, esentiale pentru buna functionare a glandei tiroide, pentru ca organismul le foloseste pentru a produce T3 si T4.

Vitamina C cu bioflavonoide - 500 de miligrame de 2 ori pe zi, sub forma de ascorbat de magneziu.

Vitamina E - intre 400 si 600 de UI, zilnic - un antioxidant care lupta impotriva radicalilor liberi care dauneaza organismului.

Calciul este si el important - 700 de miligrame zilnic, magneziu - intre 200 si 600 miligrame, zilnic.

Bromelaina - o enzima care se gaseste in ananas si care reduce inflamatiile din corp - intre 250 si 500 de miligrame de 3 ori pe zi.

Caoenzima Q10 - 60 de miligrame zilnic - un antioxidant puternic .

L-caritiona - un aminoacid care reduce activitatea hormonilor tiroidieni si a simptomelor hipertiroidismului printre care palpitatiile, insomnia si starea de nervozitate - 500 de miligrame zilnic.

Acizii grasi omega-3 - 1.000 de miligrame de ulri de peste - acizi esentiali care reduce inflamatiile tiroidei ajutand organismul sa produca prostaglandine - substante benefice cu efect antiinflamator. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro