Hillary Clinton spune ca si-a dorit sa se ghemuiasca cu o carte buna in mana si sa nu mai iasa din casa dupa alegeri

Hillary Clinton spune ca si-a dorit sa se ghemuiasca cu o carte buna in mana si sa nu mai iasa din casa dupa alegeri

Intr-un apel telefonic, dezvaluit de presa americana, ea a dat vina infrangerii pe care a suferit-o in alegerile prezidentiale pe directorul FBI James Comey, care a anuntat o noua ancheta cu privire la folosirea unui server privat de e-mail pe cand era secretar de Stat pe ultima suta de metri a campaniei electorale, inainte de vot.

acum 44 luni (17 Nov 2016)

Fosta candidata democrata a declarat intr-un discurs pe care l-a sustinut la Washington DC ca nu voia sa mai iasa din casa. Ea a spus, la o asociatie de binefacere pentru copii, ca alegerile prezidentiale i-au afectat pe multi americani.

"De cateva ori, saptamana trecuta, tot ceea ce-mi doream era sa ma ghemuiesc cu o carte buna in mana si sa nu mai ies niciodata din casa", a marturisit fosta Prima Doamna.

"Stiu ca multi dintre voi sunteti profund dezamagiti de rezultatul alegerilor. Stiu ca saptamana trecuta multa lume s-a intrebat daca America este tara care credeam noi ca este", a spus ea.

"Disensiunile expuse de aceste alegeri sunt profunde, insa va rog sa ma ascultati", a continuat ea.

"America este demna (de incredere)l.

In discursul prin care si-a recunoscut infrangerea, saptamana trecuta, Clinton i-a indemnat pe americani sa-i ofere lui Donald Trump sansa de a conduce.

De atunci ea a ramas discreta, desi a fost vazuta plimbandu-se.

Intr-un apel telefonic, dezvaluit de presa americana, ea a dat vina infrangerii pe care a suferit-o in alegerile prezidentiale pe directorul FBI James Comey, care a anuntat o noua ancheta cu privire la folosirea unui server privat de e-mail pe cand era secretar de Stat pe ultima suta de metri a campaniei electorale, inainte de vot. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro