"Hell's Kitchen - Iadul Bucatarilor" deschide portile restaurantului, in aceasta seara, la Antena 1

Saptamana trecuta, 20 de bucatari au raspuns celei mei grele competitii culinare si au demonsrat ca au curajul sa "intre in iad". Echipa albastra de la "Hell's Kitchen" FOTO Facebook Bisericutele si barfele intre fete au fost coordonatele serii, iar Valentina nu a scapat de stigmatul de "bucataresa de duminica", care i-a fost, mai nou, atribuit si lui Angi. Odata cu prima comanda au venit si cosmarurile concurentilor, care nu stiau de ce sa se apuce mai repede: de muschiul de vita, de pui sau de caracatita "Nu m-am simtit asa in viata mea", a spus Danny, iar Mihaela a recunoscut ca "a fost speriata, nu stia cum o sa mai iasa de acolo".

acum 66 luni (29 Sep 2014)

Saptamana trecuta, 20 de bucatari au raspuns celei mei grele competitii culinare si au demonsrat ca au curajul sa "intre in iad". In episodul doi, rezistenta fizica si psihica au ramas mult mai importante decat sute de retete, memorate pe de rost. Indiferent cat de harnici s-au dovedit concurentii, chefii nu au fost deloc multumiti, iar strigatele lor au rasunat in intreaga bucatarie. Are 39 de ani, a absolvit ASE-ul, are un masterat european in criminalistica si s-a apucat de gatit din dorinta de a-si hrani copilul cat mai sanatos.

In timp ce Valentina, cea care a inlocuit-o pe Flavia, pregatea o reteta de briose cu ciocolata, lui Angi i s-a facut rau, iar echipa fetelor a fost nevoita sa apeleze, pentru a doua oara, la medic. Din fericire, lucrurile s-au remediat rapid, insa spiritele au ramas incinse de cea mai nou "achizitie" "Hell's Kitchen"- Valentina. Daca, in timp ce aceasta gatea, baietii au sustinut-o, fetele nu s-au aratat la fel de saritoare, mai ales dupa ce noua concurenta a declarat ca pentru ea "aspectul fizic este foarte important".

"Daca Valentina venea de ieri, ati fi castigat", le-a zis chef Florin Dumitrescu fetelor, dupa ce a gustat din briosele Valentinei, iar apoi, le-a mancat pe toate, starnind invidia celorlalti concurenti.

Valentina Ionescu FOTO Facebook/Hells Kitchen

In continuare, concurentii si-au gasit fiecare meniul pe pat, iar opiniile au fost impartite. Daca unii dintre ei au fost de parere ca nu vor intampina nicio problema, altii au fost nemultumiti de retetele gasite.

Speriati de alarma care anunta venirea diminetii, concurentii s-au trezit chiauni si agitati, dar gata sa-l intalneasca pe chef Catalin. Desi pregatirea alimentelor nu a fost o proba declarata, atmosfera de competitie, emotiile si nervii au plutit in atmosfera, iar curatarea fisticului s-a dovedit a fi o proba de foc.

Fetele ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro