"Hell's Kitchen - Iadul bucatarilor": cine sunt concurentii care vor ajunge cu un pas mai aproape de finala

Dupa numeroase service-uri grele, dupa probe solicitante, dupa momente tensionate, lacrimi si zile petrecute departe de familie, doar cinci dintre cei intrati in cursa pentru marele premiu si titlul de cel mai bun bucatar vor primi tunicile negre din partea celor trei chefi.

acum 97 luni (20 Apr 2015)

Dupa numeroase service-uri grele, dupa probe solicitante, dupa momente tensionate, lacrimi si zile petrecute departe de familie, doar cinci dintre cei intrati in cursa pentru marele premiu si titlul de cel mai bun bucatar vor primi tunicile negre din partea celor trei chefi. Chefii le vor da de veste concurentilor ca trebuie sa gateasca meniul pentru invitatii lor de varsta a treia, un grup generos de pensionari simpatici si cu savuroase povesti de viata. Animozitatile nu vor lipsi, insa, in bucatarie, mai ales ca, aflati tot mai aproape de finala, cei trei chefii sunt si mai exigenti si atenti la detaliile care le pot indica un posibil chef adevara printre cei ramasi in concurs.

Oaspetii din Restaurantul "Hell's Kitchen- Iadul bucatarilor" FOTO Antena 1 Meniu fara calorii

Si pentru ca primavara se numara caloriile, una dintre probele editiei de luni, 20 aprilie, le va testa concurentilor cunostintele in materie de sport si nutritie. Cum gatesti un preparat cu putine calorii, dar care sa iti asigure multa energie, ce combinatii de alimente sa faci pentru a manca usor, dar extrem de gustos si savuors, toate acestea vor fi ingredientele cheie ale unei probe la care chefii vor fi mai mult decat pretentiosi. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro