HCM Baia Mare, la 60 de minute de Final Four in Liga Campionilor la handbal feminin. Meciul a azi, de la ora 14.00

HCM Baia Mare, la 60 de minute de Final Four in Liga Campionilor la handbal feminin. Meciul a azi, de la ora 14.00

Partida cu HCM Baia Mare va avea loc in sala "Dynamo", care are o capacitate de 1500 de locuri si va fi plina pana la refuz. Rezultatele din turul sferturilor Ligii Campionilor HCM Baia Mare - Dinamo Volgograd 25-23 Viborg - Buducnost 22-28 Thuringer - Larvik 26-29 Vardar - Gyor 24-18 S-ar putea ca cele doua goluri, la acest nivel, sa fie decisive.

acum 107 luni (11 Apr 2015)

Campioanele Romaniei au sansa sa se califice in premiera in Final Four-ul programat la Budapesta, la inceputul lunii mai, dupa ce au invins-o pe Dinamo-Sinara Volgograd cu 25-23 in meciul tur al sferturilor de finala. Totusi, ca sa putem merge mai departe trebuie sa schimbam multe fata de meciul tur, pentru ca altfel nu avem nicio sansa ", a declarat tehnicianul sloven Tone Tiselj, facand referirere la faptul ca jocul baimarencelor a suferit vizibil. HCM a castigat in tur gratie celor trei goluri marcate in ultimul minut de joc, dar avantajul de doua goluri in handbal este unul fragil.

"Suntem foarte puternice si motivate, dar fiecare minge, fiecare minut, fiecare secunda sunt mult mai importante acolo, pentru ca jucam in deplasare", a afirmat insa interul macedonean Elena Georgievska, dand de inteles ca HCM va face totul pentru calificare. Principalul obiectiv, din punct de vedere tactic, al elevelor lui Tiselj este blocarea Annei Kochetova, golgheterul lui Dinamo, care a punctat de sapte ori si in turul dublei manse. Aceasta se afla in lupta direct cu interul nationalei noastre, Cristina Neagu, legitimata la Buducnost, pentru titlul de golgheter al competitiei. Neagu are 88 de goluri, iar Kochetova 83 de reusite in meciurile de pana acum. Ca o comparatie, cae mai buna marcatoare a HCM-ului este brazilianca Alexandra Do Nascimento, cu doar 45 de goluri inscrise. Ieri, traseul a fost continuat cu avionul, de la Viena la Moscova si apoi pana la Volgograd. Avand in vedere ca revenirea in tara se va face pe acelasi traseu, inseamna ca baimarencele vor parcurge un total de 7200 de kilometri in aceasta deplasare. Cel mai recent eveniment nefast a avut loc in acest oras in 2013, cand doua atacuri cu bomba, vizand transportul in comun, au dus la moartea a 36 de civili si ranirea altor 85 de persoane. Anul trecut, presa rusa a scris ca Vladimir Putin nu exclude posibilitatea de orasul sa-si recapete denumirea de Stalingrad, cu conditia organizarii unui referendu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro