HBO, televiziunea cea mai premiata la Creative Arts Emmy. Ce serial a obtinut cele mai multe trofee

Serialul "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" a caștigat opt premii la cea de-a 67-a gală Creative Arts Emmy, din cele 29 de trofee obținute de televiziunea HBO la evenimentul de la Microsoft Theatre din Los Angeles, scrie Mediafax. Serialul "Game of Thrones" a caştigat, printre altele, premii Creative Emmy pentru cel mai bun machiaj intr-un serial, cele mai bune decoruri pentru o producţie fantasy, cel mai bun montaj pentru o serie-dramă şi cel mai bun montaj de sunet.

acum 67 luni (13 Sep 2015)

Serialul "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" a caștigat opt premii la cea de-a 67-a gală Creative Arts Emmy, din cele 29 de trofee obținute de televiziunea HBO la evenimentul de la Microsoft Theatre din Los Angeles, scrie Mediafax. Cine se află in spatele "Game of Thrones Romania"

Printre marii caştigători ai galei Creative Emmy, care precede ceremonia Primetime Emmy, s-au mai numărat producţia FX "American Horror Story: Freak Show", cu cinci trofee, producţia NBC "Saturday Night Live", cu patru trofee, şi producţia HBO "Bessie", cu patru trofee.

Serialul "Game of Thrones" a caştigat, printre altele, premii Creative Emmy pentru cel mai bun machiaj intr-un serial, cele mai bune decoruri pentru o producţie fantasy, cel mai bun montaj pentru o serie-dramă şi cel mai bun montaj de sunet.

Sursă: Youtube/ Television Promos

Producţia "American Horror Story: Freak Show" a fost premiată pentru cel mai bun machiaj intr-o miniserie/ intr-un film TV, dar şi cele mai bune costume intr-o serie fantasy/ de epocă.

De asemenea, programul "Saturday Night Live" a fost premiat, printre altele, pentru cea mai bună regie tehnică şi cel mai bun machiaj şi cea mai bună coafură intr-o emisiune TV filmată cu mai multe camere video.

In ceea ce priveşte premiile pentru interpretare, Bradley Whitford a caştigat premiul pentru cel mai bun invitat special intr-un serial-comedie, pentru "Transparent" (Amazon), Margo Martindale a obţinut premiul pentru cea mai bună invitată specială intr-un serial-dramă, pentru "The Americans" (FX), Reg E. Cathey - premiul pentru cel mai bun invitat special intr-un serial-dramă ("House Of Cards", Netflix), iar Joan Cusack - premiul pentru cea mai bună invitată specială intr-un serial-comedie ("Shameless", Showtime).

Gala Creative Arts Emmy Awards, organizată in mod tradiţional cu o săptămană inainte de decernarea premiilor Primetime Emmy, este dedicată disci... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro