"Harvard-ul" lui Mos Craciun: cursanti din toata lumea vin la cea mai longeviva institutie pentru a invata secretele unui personaj autentic

Pentru a fi Mos Craciun se pare ca este nevoie de mai mult decat un simplu costum rosu si o barba alba. Preturile incep de la 450 de dolari pentru un student si ajung la 950 de dolari pentru cuplurile care vor sa devina domnul si doamna Craciun.

acum 84 luni (24 Nov 2016)

Pentru a fi Mos Craciun se pare ca este nevoie de mai mult decat un simplu costum rosu si o barba alba. De aceea, in fiecare an, sute de aspiranti la titlul de Mos Craciun urmeaza un curs intensiv de trei zile la "Harvard of Santa Schools" din America.

Mai mult de 200 de barbati si femei din intreaga lume au invatat cum sa interpreteze rolul lui Mos Craciun cat mai autentic. Acestia au fost instruiti cum sa faca jucarii pentru cadourile copiilor si cum sa se comporte cand merg prin centrele comerciale si pietele din intreaga lume, scrie businessinsider.com.

Cursul, care s-a derulat in perioada 18-20 noiembrie, a fost deschis atat mosilor singuri, dar si cuplurilor care si-au dorit sa devina domnul si doamna Craciun.

"Este un privilegiu sa fii Mos Craciun", a spus Thomas Valent, actualul decan al scolii, impartasind o parte din secretele dezvaluite in cadrul cursului:

Scoala a fost fondata in 1937 si este recunoscuta pe plan international ca cea mai longeviva institutie de acest gen din lume.

In cadrul cursului, participantii afla istoria lui Mos Craciun, cum trebuie sa se comporte cu un ren si care sunt cele mai noi jucarii si gadget-uri de pe piata.

Cei 200 de candidati la titulatura de Mos Craciun au fost invatati sa vorbeasca prin intermediul semnelor, in cazul in care ajung la copii cu deficiente de auz. Preturile incep de la 450 de dolari pentru un student si ajung la 950 de dolari pentru cuplurile care vor sa devina domnul si doamna Craciun.

Aspectul este totul atunci cand vine vorba de interpretarea rolului de Mos Craciun. In camera de make-up, participantii invata cum sa-si rasuceasca mustatile, sa aplice fard de obraz si sa-si ingrijeasca barba.

Cursantii iau parte la cursuri de dans. Exista chiar si un atelier de lucru in care sunt invatati cum sa mentina un stil de viata sanatos,... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro