"Hartia igienica" refolosibila, noua tendinta a militantilor pentru "zero deseuri"

Exista de asemenea si suluri de "hartie igienica" refolosibila, care pot fi achizitionate de pe unele site-uri specializate, relateaza slate.fr.

acum 69 luni (12 Mar 2018)

Dar, avand in vedere ca bideul nu face parte din traditia americanilor, unele persoane afirma ca au gasit ca alternativa "hartia igienica" refolosibila, adica un fel de carpa ce poate fi spalata si folosita din nou. Exista de asemenea si suluri de "hartie igienica" refolosibila, care pot fi achizitionate de pe unele site-uri specializate, relateaza slate.fr.

Detinatoarea unui blog spune ca, odata ce a folosit scutece lavabile pentru copiii sai, tranzitia catre "hartia igienica" refolosibila a fost destul de usoara. Daca bucatile din materiale textile folosite sunt plasate in cutii speciale sau in saci de vidat, problemele legat de misor dispar, explica ea.

Editorii site-ului LifeHacker s-au intrebat daca aceasta practica este intr-adevar mai economica si mai ecologica, iar concluzia lor este ca diferenta de cost este infima, tinand cont de cresterea consumului la apa si curent electric. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro