Harrison Ford, la un pas sa provoace un nou accident de avion: actorul a pus in pericol viata a peste 100 de pasageri

Ford nu a inteles unde sa aterizeze Actorul american, care detine licenta de pilot, a primit permisiunea de a ateriza cu avionul sau, un model Aviat Husky cu un singur motor, luni, pe aeroportul John Wayne din comitatul Orange din California, dupa ce a efectuat un zbor. Trebuie sa treaca mereu prin teste Harrison Ford a inceput sa ia lectii de pilotaj aerian dupa ce a trecut de varsta de 50 de ani si detine mai multe avioane.

acum 40 luni (15 Feb 2017)

Ford nu a inteles unde sa aterizeze

Actorul american, care detine licenta de pilot, a primit permisiunea de a ateriza cu avionul sau, un model Aviat Husky cu un singur motor, luni, pe aeroportul John Wayne din comitatul Orange din California, dupa ce a efectuat un zbor. Ford, insa, a confundat pista de aterizare 20-L a aeroportului John Wayne din comitatul Orange din California, cu o pista paralela zburand la mica distanta deasupra unui avion Boeing 737 al companiei American Airlines, la bordul caruia se aflau 110 pasageri si care astepta permisiunea de a decola.

Cu cateva minute inainte de a ateriza, actorul ar fi intrebat controlorilor de trafic aerian: "Acel avion trebuia sa se afle sub mine?". Pe de alta parte, autoritatea a demarat o investigatie care poate avea ca rezultat fie o scrisoare de atentioanre catre Ford prin care i se spune ca isi poate pierde licenta de pilot.

FOTO Hepta

Istoria incidentelor aviatice in care a fost implicat

Ford nu este la prima astfel de abatere, de-a lungul timpului fiind implicat in mai multe incidente aviatice. In 2015, actorul a suferit rani destul de serioase la cap si ti-a rupt mana dupa ce avionul pe care il pilota - un model vintage, din al Doilea Razboi Mondial (un model Ryan Aeronautical ST-3KR fabricat in 1942) - s-a prabusit pe un teren de golf din Los Angeles. Avionul a suferit o pana mecanica, la altitudinea de 335 de metri, iar actorul a fost nevoit sa efectueze o aterizare de urgenta, din cauza unei defectiuni la motor. Apoi, avionul a lovit varful unui copac inalt de aproximativ 20 de metri si s-a lovit de sol intr-un spatiu deschis, pe un teren de golf", se afirma in raportul accidentului.

Mai mult, actorul actorul si-a fracturat un picior, in 2014, in timpul filmarilor de la o scena pentru cel mai recent film din seria "Star Wars", dupa ce a fost prins sub o usa hidraulica, in interiorul unei replici a... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro