Happy Channel lanseaza primul serial romanesc filmat integral cu telefonul, produs de Ruxandra Ion

Happy Channel lanseaza primul serial romanesc filmat integral cu telefonul, produs de Ruxandra Ion

Scenariul iSerialului "Cand mama nu-i acasa" ii apartine Simonei Macovei (scenarist pentru "Inima de tigan", "Regina", "Pariu cu viata"), regia este realizata de Radu Grigore ("La Bloc", "Arestat la domiciliu", "Ingerasii", "Pariu cu viata"), director de imagine este Catalin Simioana ("Iubire si onoare", "Narcisa salbatica", "Regina", "Un pas inainte", "Baieti buni", "HoHo 2"), iar postul de televiziune anunta o distributie de exceptie.

acum 69 luni (16 Feb 2017)

iSerialul "Cand mama nu-i acasa", realizat de Ruxandra Ion, va avea o abordare unica: o acoperire de 360 grade, fiind primul produs integrat pe toate platformele media - TV, Online si Social Media. Multe lucruri care erau aproape imposibil de filmat acum au devenit mai simple si asta ne lasa sa ne folosim si mai mult imaginatia si sa nu avem limite in ceea ce facem. Si cand la toate acestea se adauga o distributie de exceptie speram ca rezutatul sa depaseasca toate asteptarile", spune Radu Grigore, regizor al iSerialului "Cand mama nu-i acasa". Proiectul reprezinta totodata si revenirea Ruxandrei Ion in zona de fictiune, iSerial-ul fiind realizat de aceasta data impreuna cu o parte e echipei alaturi de care a lucrat pentru majoritatea proiectelor tv care au consacrat-o.

Scenariul iSerialului "Cand mama nu-i acasa" ii apartine Simonei Macovei (scenarist pentru "Inima de tigan", "Regina", "Pariu cu viata"), regia este realizata de Radu Grigore ("La Bloc", "Arestat la domiciliu", "Ingerasii", "Pariu cu viata"), director de imagine este Catalin Simioana ("Iubire si onoare", "Narcisa salbatica", "Regina", "Un pas inainte", "Baieti buni", "HoHo 2"), iar postul de televiziune anunta o distributie de exceptie. iSerialul "Cand mama nu-i acasa" se inscrie in cel mai recent trend global in ceea ce priveste productiile de fictiune de televiziune si cinematografie, in Statele Unite ale Americii existand deja un festival anual dedicat lungmetrajelor filmate cu telefonul. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro