Hapoel - FCSB, ora 20.00 - FCSB poate lua in aceasta seara o optiune serioasa de calificare in primavara Ligii Europa

Hapoel - FCSB, ora 20.00 - FCSB poate lua in aceasta seara o optiune serioasa de calificare in primavara Ligii Europa

Rivalii din "Tara Sfanta" nu au pierdut nicio partida acasa in confruntarile europene din aceasta editie, incluzand si jocurile din preliminariile Ligii Campionilor. Echipa israelieana este patronata de o femeie, Alona Barkat, o femeie de 48 de ani, care a cumparat echipa in 2007, care se afla atunci in liga secunda.

acum 71 luni (19 Oct 2017)

Rivalii din "Tara Sfanta" nu au pierdut nicio partida acasa in confruntarile europene din aceasta editie, incluzand si jocurile din preliminariile Ligii Campionilor. Hapoel a fost eliminata din play-offul UCL de Maribor, dupa 2-1 acasa si 0-1 in deplasare.

Echipa israelieana este patronata de o femeie, Alona Barkat, o femeie de 48 de ani, care a cumparat echipa in 2007, care se afla atunci in liga secunda.

FCSB se bazeaza pe valoarea jucatorilor sai, estimata la 27,45 de milioane de euro, conform siteului de specialitate www.transfermarkt.com. El are sub comanda oameni cu opt milioane de euro mai valorosi ca gazdele din aceasta seara, lotul lor fiind evaluat la 19,45 de milioane.

Alibec si Pintilii, primul exclus din echipa si al doilea accidentat, nu fac parte din lotul deplasat in Israel. La un pas sa nu ajunga acolo a fost si Budescu, mijlocasul fiind aproape sa piarda avionul, din cauza unui blocaj in trafic pe DN 1. In flancul stang al apararii va avea de ales intre Morais si Momcilovici, iar Gigi Becali a anuntat ca exista un sistem de rotatie intre cei doi. Apoi in locul accidentatului Mihai Pintilii ar fi ca variante Ovidiu Popescu si Lucian Filip, dar si Junior Morais ar putea evolua in linia mediana. Tot in ofensiva, pe banda dreapta isi va face prezenta Teixeira, iar pe partea opusa va fi Florin Tanase, fiind putin probabil ca Dennis Man si Florinel Coman sa apara in locul lor pe gazon pentru ca in ultimul timp au traversat o perioada nu tocmai fasta din cauza unor accidentari.

Stadionul pe care se va juca meciul are o capacitate de 16.000 de locuri. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro