Haos la granitele din sudul tarii. De ce asteapta romanii cu orele ca sa treaca in Bulgaria

Fie ca vorbim de punctul de trecere a frontierei de la Giurgiu sau cel de la Ostrov, problemele sunt aceleasi, iar atat turistii, cat si patronii agentiilor de turism au ajuns la exasperare.

acum 56 luni (14 Jul 2016)

Vacanta incepe prost pentru romanii care au plecat cu autocarul pentru a petrece un sejur in statiunile din Bulgaria sau Grecia.

Fie ca vorbim de punctul de trecere a frontierei de la Giurgiu sau cel de la Ostrov, problemele sunt aceleasi, iar atat turistii, cat si patronii agentiilor de turism au ajuns la exasperare. "Joia trecuta, la intoarcerea din Bulgaria, am stat cu autocarul la Ostrov nu mai putin de patru ore pana sa-mi pot continua calatoria spre Bucuresti, pentru ca scanarea documentelor era facuta de un singur politist de frontiera. Era banda speciala pentru TIR-uri, la care in mod normal verificarile dureaza mai mult, dar daca era un singur politist, degeaba", a declarat pentru "Romania libera" patronul agentiei de turism Alltur, Liviu Cirstea. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro