Hans Klemm, mesaj IMPORTANT inainte de alegeri: "Incurajez romanii sa NU VOTEZE candidati care au fost ACUZATI de CORUPTIE"

Hans Klemm, mesaj IMPORTANT inainte de alegeri:

"Eu incurajez partidele politice sa selecteze candidati care nu sunt acuzati de acte de coruptie si, de asemenea, incurajez romanii sa nu voteze candidati care au fost acuzati de coruptie.

acum 95 luni (1 Jun 2016)

Intr-un interviu pentru site-ul ConstantaNoastra.ro, ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, sustine ca nu ar trebui votati candidatii acuzati de coruptie, chiar daca exista o prezumtie de nevinovatie.

"Eu incurajez partidele politice sa selecteze candidati care nu sunt acuzati de acte de coruptie si, de asemenea, incurajez romanii sa nu voteze candidati care au fost acuzati de coruptie. Dar, asa cum ati spus, si in SUA exista prezumtia de nevinovatie pana la proba contrarie. Coruptia politica exista si in Statele Unite, sunt foarte multi politicieni care au fost gasiti vinovati de coruptie doar in ultimele luni. Au existat si membri ai Congresului care au fost gasiti vinovati de coruptie. In SUA, pana cand cineva este condamnat, nu exista o interdictie in a candida, dar partidele evita orice asociere cu cineva acuzat de fapte de coruptie", a spus Klemm, raspunzand unei intrebari a publicatiei ConstantaNoastra.ro.

El a mai spus ca lupta Romaniei impotriva coruptiei este din ce in ce mai eficienta, "lucru constatat nu doar de SUA, ci si de multi alti vecini si parteneri internationali ai Romaniei". ... Citeste intreg articolul pe evz.ro