Handbalista Cristina Neagu are nevoie de ajutorul romanilor: "Sper ca toti cei care ma iubiti sa faceti asta pentru mine!"

Handbalista Cristina Neagu are nevoie de ajutorul romanilor:

Cristina, jucatoare de care se leaga multe dintre sperantele noastre la Olimpiada de la Rio de Janeiro, este nominalizata pentru titlul de cea mai buna handbalista a anului 2015.

acum 82 luni (28 May 2016)

Cristina, jucatoare de care se leaga multe dintre sperantele noastre la Olimpiada de la Rio de Janeiro, este nominalizata pentru titlul de cea mai buna handbalista a anului 2015. Mi-as dori din tot sufletul, nu va pot ascunde acest lucru, sa ies cea mai buna jucatoare a lumii. Nu stiu daca vreodata, pana cand ma las de sportul acesta mai reusesc un an ca acela, poate doar cu o medalie olimpica. Cred ca ar fi o bucurie nu numai pentru mine, ci pentru toti romanii daca as castiga titlul de cea mai buna jucatoare a lumii", a spus Cristina Neagu.

Doar pana pe 30 mai se mai poate vota in ancheta IHF, care va desemna cea mai buna handbalista a lumii in 2015, iar cei care vor sa o ajute pe Cristina o pot face votand aici: http://ihf.info/.../playe.../worldhandballplayers2015(fans).aspx

Cristina Neagu a fost cea mai buna jucatoare a lumii si in 2010, atunci cand a primit porecla de "Messi al handbalului" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro