Halepmania trece Oceanul

Turneul din acest an de la Montreal se anunta unul extrem de interesant, in pofida retragerii Serenei Williams, dat fiind faptul ca atat Simona Halep (finalista in 2015), cat si celelalte jucatoare din "top 10" au multe puncte de aparat sau vor sa-si asigure locul la turneul campioanelor.

acum 47 luni (26 Jul 2016)

>

Aversele de ploaie, caldura si umiditatea ridicata au afectat jucatoarele, insa atmosfera din tribune a mentinut la cote ridicate moralul romancelor. Conationalii nostri stabiliti in Canada s-au remarcat si in debutul Rogers Cup, dupa ce anul trecut au purtat spre victorie echipa de Fed Cup a Romaniei (3-2 contra Canadei).

Mai rezervati de felul lor, nord-americanii prezenti la meciul de aseara priveau oarecum nedumeriti reactiile spectatorilor romani si incercau sa desluseasca ce inseamna "I-ai dat-o bine!" Una peste alta, romanii nu si-au dezamagit favoritele, fapt vizibil si la sfarsitul partidei, atunci cand Simona si Monica au fost inconjurate de fani pana cand au parasit arena. La randul ei, Ostapenko (19 ani) este castigatoare a sapte turnee ITF de simplu si a opt turnee de dublu.

Pe de alta parte, Simona a lasat impresia ca are mici probleme cu reverul, ea insistand pe aceasta lovitura la antrenamentul de ieri cu Darren Cahill. US Open nu este departe, iar neparticiparea la Olimpiada de la Rio ar trebui sa o ajute pe jucatoarea noastra sa atinga varful de forma.

Nu in ultimul rand, trebuie mentionat ca la Rogers Cup sunt prezenti si arbitri romani, ei fiind delegati inclusiv la meciurile conationalelor noastre. Obtinerea statutului de arbitru international nu este o misiune tocmai usoara, iar organizatorii nu au niciun dubiu in privinta integritatii acestora.

Turneul din acest an de la Montreal se anunta unul extrem de interesant, in pofida retragerii Serenei Williams, dat fiind faptul ca atat Simona Halep (finalista in 2015), cat si celelalte jucatoare din "top 10" au multe puncte de aparat sau vor sa-si asigure locul la turneul campioanelor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro