Halep va purta rochia rosie de la Shenzhen la Australian Open. "Am comandat-o. Era un site din China, unul dintre managerii mei m-a ajutat"

Halep va purta rochia rosie de la Shenzhen la Australian Open.

Halep spune ca nu va avea propria linie de vestimentatie, ca Venus Williams, si ca nu s-a gandit sa isi ia un tricou pe care sa scrie "Numarul 1": Nu sunt o astfel de persoana".

acum 29 luni (13 Jan 2018)

Intrebata cum procedeaza pentru a-si gasi o tinuta, in contextul in care nu are un sponsor tehnic, si daca merge la magazin, romanca a raspuns: "Nu, am comandat-o. Era un site din China, unul dintre managerii mei m-a ajutat, iar in 24 de ore aveam tinuta si era perfecta.

Simona Halep a mentionat ca pur si simplu a cautat pe internet. Ea a precizat ca nu isi concepe modelele, ci doar alege: "Aleg modelul. Halep spune ca nu va avea propria linie de vestimentatie, ca Venus Williams, si ca nu s-a gandit sa isi ia un tricou pe care sa scrie "Numarul 1": Nu sunt o astfel de persoana". Simona Halep nu se grabeste in privinta partenerului tehnic. Inca nu sunt cu brand pe tinuta. Vreau sa ma asigur ca voi alege ce imi place si ca brandul ma place pe mine. Este foarte important sa am o tinuta frumoasa si sa ma simt bine in ea. Astfel ca nu ma grabesc. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro