Halep sufera teribil in China: "Simona s-a umplut de bubite!". Dezvaluiri despre calvarul trait de romanca in Asia

Halep sufera teribil in China:

Sportiva de 21 de ani a pornit cu sansa a doua in fata Karolinei Pliskova (4 WTA), care avea nevoie de o victorie pentru a trece peste Halep in urmatoarea ierarhie WTA care va fi publicata luni. Din punctul meu de vedere, cunoscand-o pe Simona, ma asteptam ca ea sa paraseasca destul de repede turneul de la Wuhan", a spus omul din anturajul Simonei.

acum 37 luni (28 Sep 2017)

Cu o zi inainte sa implineasca 26 de ani, romanca a pierdut in turul II, la Wuhan. La o zi dupa ce si-a sarbatorit ziua de nastere, constanteanca a primit "cadou" ramanerea pe locul 2 WTA. Australianca Ashleigh Barty (37 WTA) a fost cea care a tinut-o pe Simona pe actuala pozitie in clasamentul mondial, provocand inca o surpriza la Wuhan, acolo unde vedetele au cazut pe capete inca de la primele meciuri disputate. Sportiva de 21 de ani a pornit cu sansa a doua in fata Karolinei Pliskova (4 WTA), care avea nevoie de o victorie pentru a trece peste Halep in urmatoarea ierarhie WTA care va fi publicata luni. La un moment dat, la 4-5, ea a salvat trei mingi de meci si a facut 5-5!

Revenind la Halep, pentru ea urmeaza turneul de la Beijing (2-8 octombrie). Vorbim de o intrecere in care constanteanca de 26 de ani n-a rupt gura targului in 2015 si in 2016. O posibila explicatie a fost oferita de site-ul telekomsport.ro. Sursa mentionata a gazduit o serie de declaratii date de un om din anturajul Simonei care a spus ca ocupanta locului 2 WTA sufera in China. Totul pleaca de la alimentatie. Mai pe romaneste spus, se umple de bubite. O gastrita mai veche, care-i da mari batai de cap. Din punctul meu de vedere, cunoscand-o pe Simona, ma asteptam ca ea sa paraseasca destul de repede turneul de la Wuhan", a spus omul din anturajul Simonei. Sursa celor de la telekomsport.ro a facut si un repros la adresa lui Halep: "Ea mananca pe unde apuca. Nu respecta un program strict de alimentatie si asta nu-i face deloc bine. Ar trebui sa inteleaga ca si o alimentatie bine stabilita ar ajuta-o foarte mult in obtinerea unor performante si mai mari comparative cu cele de pana in prezent".

Ce a facut Halep in China in ultimii ani An Turneu Unde s-a oprit2017 Wuhan Turul II2017 Shenzhen Turul II2016 Beijing Turul III2016 Wuhan Semifinale2015 Beijing Turul I2015 Wuhan Turul III2015 Guangzhou Sferturi2015 Shenzhen Campioana ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro