Halep starneste admiratia rivalelor: Muguruza, discurs superb despre pozitia pe care o ocupa Simona in tenisul feminin

Halep starneste admiratia rivalelor: Muguruza, discurs superb despre pozitia pe care o ocupa Simona in tenisul feminin

Simona Halep a adunat pana acum 16 saptamani pe primul loc mondial, iar incepand cu 26 februarie va reveni pe prima pozitie in ierarhia WTA. Iberica de 24 de ani a mai fost pe aceasta pozitie timp de patru saptamani, intre 11 septembrie 2017 si 8 octombrie 2017.

acum 23 luni (21 Feb 2018)

Simona Halep a adunat pana acum 16 saptamani pe primul loc mondial, iar incepand cu 26 februarie va reveni pe prima pozitie in ierarhia WTA.

Daca in Romania exista o categorie de oameni care, in continuare, minimalizeaza, fara niciun argument logic, aceasta performanta a lui Halep, in schimb, in circuitul WTA ocuparea locului 1 mondial e un vis pentru sportive. Garbine Muguruza se afla acum pe pozitia a 3-a, la 1.790 de puncte de Halep, insa si-a propus sa revina cat mai repede pe locul 1. Iberica de 24 de ani a mai fost pe aceasta pozitie timp de patru saptamani, intre 11 septembrie 2017 si 8 octombrie 2017.

Intr-un interviu acordat pentru Hindustan Times si citat de Digi Sport, Muguruza a recunoscut cat de important e sa fii lider mondial in tenis.

*E important sa ajung, din nou, pe primul loc. E un sentiment grozav sa fii pe primul loc, chiar daca e foarte greu. Chiar daca e greu, voi reveni pe primul loc, voi incerca asta.

*Cand esti pe primul loc, simti ca trebuie sa te impui in fiecare turneu la care joci. Trebuie sa fii mereu la un nivel inalt, deoarece adversarele n-au nimic de pierdut. Ai o stare de genul "Sunt aici, mai sus nu pot ajunge, doar mai jos. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro