Halep si-a inchiriat hotelul: cat primeste Simona din afacerea pe care a incheiat-o la Poiana Brasov

Halep si-a inchiriat hotelul: cat primeste Simona din afacerea pe care a incheiat-o la Poiana Brasov

Potrivit Telekom Sport, care citeaza un apropiat al familiei Halep, de curand, Simona ar fi luat o decizie interesanta in privinta hotelului pe care il detine la Poiana Brasov.

acum 71 luni (22 May 2018)

Simona Halep a intrat puternic pe piata hoteliera din Romania. Tot in 2017, liderul WTA a cumparat si doua hoteluri, unul in centrul istoric al orasului Brasov, "Drachenhaus Hotel", si altul la Poiana Brasov, "Pensiunea Drachenhaus". Potrivit fostilor proprietari, negocierile cu Halep au durat o saptamana, iar afacerea s-a incheiat pentru suma de 2 milioane de euro. Familia Halep detine cateva blocuri in Constanta, iar Simona a inceput, recent, sa construiasca un hotel si in Mamaia.

Potrivit Telekom Sport, care citeaza un apropiat al familiei Halep, de curand, Simona ar fi luat o decizie interesanta in privinta hotelului pe care il detine la Poiana Brasov. Undeva, la 60-70 de mii de euro pe an. Practic, ea ar primi acesti bani automat, conform contractului de subinchiriere, iar tot profitul care se face peste suma stabilita intra in contul omului de afaceri care a subinchiriat", a explicat sursa Telekom Sport. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro