Halep rasufla usurat dupa victoria cu Rybarikova. Ultimul punct al meciului si poza de la vestiare cu o galerie inedita

Halep rasufla usurat dupa victoria cu Rybarikova. Ultimul punct al meciului si poza de la vestiare cu o galerie inedita

"Magdalena a jucat foarte bine in primul set, este un adversar greu intotdeauna, asa ca am vrut doar sa pastrez mingea in joc, sa joc mai mult pe reverul ei si sa nu mai ratez.

acum 70 luni (26 Apr 2018)

"Magdalena a jucat foarte bine in primul set, este un adversar greu intotdeauna, asa ca am vrut doar sa pastrez mingea in joc, sa joc mai mult pe reverul ei si sa nu mai ratez. Spun asta pentru ca la inceputul setului al doilea am inceput sa ratez destul de mult.

"Da, e foarte alunecoasa zgura iar asta am simtit in primul set, cand am avut probleme la picioare, cu musculatura. Dar, nu am vrut sa ma opresc, nu m-am gandit la accidentare si am mers mai departe.Este greu pe acest teren, mai ales ca nu am jucat cel mai bun tenis al meu. Insa, daca te obisnuiesti cu suprafata, poti obtine mai departe un nivel bun"

Faptul ca n-a fost in forma cea mai buna se vede si la final cand a parut ca rasufla usurata ca s-a incheiat totul. pic.twitter.com/oG2stIPulv -- WTA (@WTA) 25 aprilie 2018

In vestiare, Simonei i-a revenit zambetul pe buze, ea fiind asteptata de un grup de copii care i-a facut galerie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro