Halep, pacalita din nou: Wozniacki e acuzata ca a recurs la un gest teatral pentru a rupe elanul Simonei in finala

Halep, pacalita din nou: Wozniacki e acuzata ca a recurs la un gest teatral pentru a rupe elanul Simonei in finala

Te-ar putea interesa si: ANALIZA Halep, detronata de pe locul 1 mondial: De ce Simona are sanse excelente de a redeveni repede lider WTA Serena jubileaza dupa victoria lui Wozniacki: "Nu mai pot sa dorm de bucurie!

acum 33 luni (28 Jan 2018)

Simona Halep a jucat finala de la Australian Open ca un soldat ranit in razboi! Romanca si-a sucit glezna stanga in chiar primul meci al turneului, iar apoi, in semifinale, s-a accidentat si la cealalta glezna!

Chiar si in ciuda acestor probleme, constanteanca s-a agatat cu disperare de fiecare minge in confruntarea cu Wozniacki si, dupa un prim set pierdut la tie-break, a impins partida in decisiv. Aici, daneza de 27 de ani a condus cu 2-0 si cu 3-1, dar, din nou, Halep a dat dovada de o tarie fenomenala de caracter si a revenit pe tabela: 4-3!

La acest scor, Wozniacki a cerut o pauza pentru a primi ingrijiri medicale, iar meciul s-a intrerupt cateva minute.

Fostul jucator, Victor Hanescu, a spus la Digi Sport ca, de fapt, Wozniacki s-a dat lovita pentru a taia elanul lui Halep, atunci cand aceasta era pe val, iar tactica danezei a mers din plin.

*Halep a avut 4-3 si serviciul si acolo a fost intrerupta si de Wozniacki cu acea interventie medicala. N-am observat la Wozniacki niste dureri, asa cum am vazut la Halep.

Te-ar putea interesa si:

ANALIZA Halep, detronata de pe locul 1 mondial: De ce Simona are sanse excelente de a redeveni repede lider WTA Serena jubileaza dupa victoria lui Wozniacki: "Nu mai pot sa dorm de bucurie! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro