Halep, la Montreal: "Sunt o romanca adevarata"

Halep, la Montreal:

Nu plecati, mai am o finala si am nevoie de suportul vostru?, le-a spus Halep conationalilor ei de pe arena Uniprix din Montreal, inainte de a ridica deasupra capului trofeul de simplu Rogers Cup 2016.

acum 88 luni (1 Aug 2016)

>

"Sunt o romanca adevarata, traiesc in Romania, familia mea este acolo si ma simt bine in tara mea", le spunea, ieri, Simona jurnalistilor straini.

"Marturisirea ei de credinta" a produs efecte imediate, presa anglofona si cea francofona interesandu-se despre Romania si despre comunitatea de aici printre reprezentantii mass-media romanesti.

Jucatoarea din SUA (21 de ani) a aratat un potential de top 5. Ea si-a etalat forta loviturilor si viteza de deplasare in teren, surprinzand-o deseori pe romanca cu aparitiile la fileu si cu loviturile naprasnice in partea de teren neacoperita de Simona.

Una peste alta, romanii au rasuflat usurati ca meciul s-a terminat repede - si in mod cert si Halep odata cu ei - deoarece finala de dublu cu prezenta romaneasca (Halep / Niculescu) a fost programata 90 de minute mai tarziu. Nu plecati, mai am o finala si am nevoie de suportul vostru?, le-a spus Halep conationalilor ei de pe arena Uniprix din Montreal, inainte de a ridica deasupra capului trofeul de simplu Rogers Cup 2016. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro