Halep, interviu pentru Washington Post: "Nu ma gandesc sa-mi parasesc tara. Voi juca pana la cel mult 33 de ani"

Halep, interviu pentru Washington Post:

Inainte nu eram atat de pozitiva si inca mai lucez la acest aspect, trebuie sa fiu si mai pozitiva. Dar si negative, atunci cand se vede ca joc prost si trebuie sa fiu negativa, dar dupa aceea vreau sa schimb catre pozitiv, pentru ca ma ajuta sa schimb ritmul si sa devin mai increzatoare in jocul meu", a afirmat ea. Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, va evolua, marti, de la ora 20.50, cu americanca Sloane Stephens, locul 957 WTA, in prima mansa a turneului de categorie WTA de la Washington.

acum 70 luni (1 Aug 2017)

Intrebata daca locuieste in continuare in Romania, Halep a raspuns: "Casa mea e la Bucuresti, dar orasul meu natal este Constanta.

Halep a spus ca Darren Cahil a schimbat mult in bine, atat atitudinea ei, cat si partea tehnico-tactica a jocului sau.

"Darren mi-a adus incredere, simt ca sunt o jucatoare diferita, sunt mai puternica si mi-am schimbat un pic tactica si tehnica. Inainte nu eram atat de pozitiva si inca mai lucez la acest aspect, trebuie sa fiu si mai pozitiva. Dar si negative, atunci cand se vede ca joc prost si trebuie sa fiu negativa, dar dupa aceea vreau sa schimb catre pozitiv, pentru ca ma ajuta sa schimb ritmul si sa devin mai increzatoare in jocul meu", a afirmat ea.

Faptul ca este cea mai scunda sportiva din Top 10 WTA nu o deranjeaza pe Halep, care spune ca are alte atuuri pentru a se mentine intre cele mai bune jucatoare din lume. Cand esti mai scunda, nu lovesti atat de puternic, dar sunt ok cu mine insami, nu cred ca sunt atat de scunda, pot fi in top inca multi ani", a explicat a doua jucatoare a lumii.

Intrebata ce ar fi dorit sa faca daca nu ar fi fost jucatoare de tenis, Halep a raspuns ca s-ar fi indrepat probabil catre studierea matematicii.

"Este greu de spus, pentru ca am inceput de la patru ani si jumatate.

Reporterul Washington Post a dorit sa afle pana cand are de gand Halep sa joace tenis si care sunt prietenele ei din circuit.

"Sunt inspirata de jucatoarele care evolueaza pana la varste inaintate in tenis, dar pe mine nu ma vad jucand peste 32-33 de ani, maximum. Sunt jucatoare pe care le pot considera ca prietene, Petra Kvitova, Carla Suarez Navarro, Aga Radwanska, romancele si altele", a declarat Halep, care a reafirmat ca visul ei in tenis este sa castige un Grand Slam: "Oricare, nu conteaza".

In cei opt ani de tenis profesionist, Halep a vazut ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro