Halep intalneste o isterica: Ce a facut la ultimul meci pustoaica impotriva careia va debuta Simona la Melbourne

Halep intalneste o isterica: Ce a facut la ultimul meci pustoaica impotriva careia va debuta Simona la Melbourne

Chiar daca e de asteptat sa se bucure de o sustinere frenetica din partea celor din tribune, e greu de crezut ca australianca poate crea probleme pentru Simona Halep. La ultima partida, a avut si o izbucnire nervoasa, dupa care a venit cu o explicatie bizara pentru o sportiva de performanta: "Nu ma pot concentra cand lumea face galagie in sala".

acum 73 luni (12 Jan 2018)

Destanee Aiava (193 WTA) a ajuns pe tabloul principal la editia din acest an, dupa ce a primit un wild-card din partea organizatorilor.

Chiar daca e de asteptat sa se bucure de o sustinere frenetica din partea celor din tribune, e greu de crezut ca australianca poate crea probleme pentru Simona Halep.

In acest an, Aiava a disputat doua partide de simplu in demonstrativul de la Kooyong (Australia). La ultima partida, a avut si o izbucnire nervoasa, dupa care a venit cu o explicatie bizara pentru o sportiva de performanta: "Nu ma pot concentra cand lumea face galagie in sala".

Jucatoare de calificari in turneele de Grand Slam

Anul trecut, Destanee Aiava n-a produs niciun rezultat remarcabil. A pierdut in turul I la Australian Open, fiind invinsa in minimum de seturi de Mona Barthel. In precedenta ei intalnire cu o romanca, Aiava a fost invinsa, in ianuarie 2017, de Sorana Carstea, scor 1-6, 6-7.

"Vreau o pauza"

Sezonul abia a inceput in lumea sportului-alb, insa viitoarea adversara a Simonei Halep e deja cu gandul la o vacanta! Australianca de 17 ani a acuzat o epuizare mentala si a indicat ca va lua o pauza dupa Australian Open. Asta vreau si de asta am nevoie. Fizic stau bine, dar am probleme de concentrare. Cam ce am vazut la Serena si la Venus Williams la varste fragede. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro